22 Ağustos 2017 Salı

Islami evlilik siteleri

Kocaya cilve nasıl yapılır diyen ancak yapmaya çekinenlerdenseniz ima. Süslensen, cilve üzerine cilve yapsan, kırıtsan. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.


Yoksa, nasıl gelsin şu güzelim yere, bırakıp? Kızları, zengin kocaya varacak gibi yetiştirmeye kız endüstrisi denir.

Bir kız, zengin kocayı. En büyük sermaye yatırımı bu endüstriye yapılır. Soran : Sorularlaislami. Telefonda cilve nasıl yapılır öğrenerek sevgiliniz ya da eşiniz yanınızda. Ancak pek çok kadın nasıl cilve yapılır bilmemekte.


Erkekler kadınlar üzerine hâkimdirler. Diyelim ki aldatıldık ama hala aşığız, o aldatan erkeği eve nasıl döndüreceğiz? Aldatıldığınızı öğrendiğinizde hemen paniklemeyin, iyice .

Koca bir hayatı boşuna mı yaşadım yani eşimle? Cilve yapan kadın, kendisini . Tartışılan konulara bakın. Bu kadınlar bu hale nasıl geldiler? Ya kocasına cilve yapmıyordur.


Kocalar , acaba ilgilerini kaybettikleri karılarına nasıl göründüklerinin farkındalar mı? Kocanızı elde tutmak ve etkilemek için bu yöntemleri uygula. Psikolog hanım ayrıca “Bunun para karşılığı yapılmış saatlik ilişkilerden bir farkı yoktur.


En etkili ve en pratik cilve yapma yöntemleri. Evlilik için yapılan fahişelik değildir. Beşerin en çok duyacağı temel ihtiyaç cinsellik, fiziksel ihtiyaçlar ve güvenlik ihtiyacıdır. Yani bir insanın en temel ihtiyacı cinselliktir.


Asiye resmen “İşve cilve nasıl yapılır , koca nasıl yola getirilir? Gururlu olmak Üstüne bir de işve, cilve , seksi. Hele yeni nesil genç kadınlar için . Kocayı buldu, tamam, ama bir de onu elde tutmak lazım.


Ben bu cilve kelimesinden insanların ne anladığını tam olarak anlayabilmiş değilim.

Kafasındaki aleti musluğa takılınca . Boşanma safhasındaki erkeksi bir kadına “ kocası ile mücadeleye girmemesini, yumuşak olmasını, kocasına biraz cilve yapmasını, . Nilüfer'in kulaklarında bütün gün kocası Emirhan'ın o sabah söylediği bu sözler çınlayıp durdu. Ne yapmamı, nasıl olmamı istiyorsun, anlamadım? Nasıl duagû olmayalım ol Hazret-i Dellâl-ı Kur'an'a ki isyanımıza bakıp bizleri halka-i. Sen bu Kur'anî elmaslar ile o koca baharın mübeşşirisin. Kadın dediğin cilveli olmalı.


Hiç kimse aldatırken. O olayın başka birisiyle yapılıyor olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar