21 Ağustos 2017 Pazartesi

Arkadaşlık ne demektir arkadaşlığın önemini açıklayınız

Heybesinden bir sicim çıkardı, göz açıp kapamaya kalmadan iki karpuzuda. Hayallerin böyle dağınık düzen akışlarıyla bulunurdu asıl gerekli olan söz , asıl . MevlanaSozler çok güzel bir söz. Güzel Sözler ,Resimli Sözler ,Aşk Sözleri ,Güzel Sözler Ve Daha Fazlası İçin Tıkla Ziyaret Et. Hayat göz açıp kapayıncaya kadar biten tek perdelik bir oyun gibi. Sonbahar Sözleri , Sonbahar İle İlgili Söylenmiş En Güzel Söz.


Sayfa İçeriği: Körlük ile ilgili Kısa sözler , Körlük İle İlgili Uzun Sözler , Körlük İle İlgili. Kalp kör olduktan sonra, gözün görmesinde yarar yoktur. Körler çarşısında ayna satma, sağırlar çarşısında gazel atma.


Edepli edebinden susar, edepsiz de ben susturdum zanneder. Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın, yeter ki senin iki gözün bende olsun. O gözden sana başka bir âlem. Yanlış ve doğru davranmayla ilgili fikirlerin ötesinde bir yer var. Aklın güzelliği dil ile, dilin güzelliği söz ile, . Kimi yeşil gözlüyüm diyor kimi mavi, kimi ela.


Gözle İlgili Etkileyici Sözler. Ben de diyorum ki beni ölümüne sevecek kadar gözün kara değilse, gözün gökkuşağı. Göz de, dostu gören göze derler. Köpükler, gece-gündüz . Sayfamızda gözlerle ilgili sözler hazırladık. Kiminin vicdanına atılan taş, kiminin de gözünden akıtılan yaştır aşk.


Dediler ki: Gözden ırak olan gönülden de ırak olur. Bu Pin, Muhammed KILIÇ tarafından keşfedildi. Yüzün güzelliği göz ile belli olur! Vefa ile ilgili özdeyiş. On beş adet göz hakkında muhteşem güzel söz bulunmaktadır.


Necip Fazıl Kısakürek. Bir çift göze aşık olursun sonra bütün gözlere kör. Her korkuda binlerce eminlik vardır, göz karasında onca aydınlık . Işte gözlere dair sözler. Peygamberler, velîler görerek konuştukları için sözleri de, . Anne İle İlgili Sözler. Buna gönül gözü denir.


Gönül kalbim aslâ uyumaz” gözü gönlün berraklığı ile . Yürek yanmadıkça, göz yaşarmaz. Testide ne varsa dışına o sızar. Sual de bilgiden doğar, cevap da.


Herkesin günahını kapatamayacağına göre, kendi göz kapağını kapat. Bazen ağlamak istemezsin ama gözlerin seni dinlemez.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar