30 Ağustos 2017 Çarşamba

Bodrum sözleri

Duramam burada ben, duramam çünkü her günüm bir olay. Müziğin telif hakkı olduğu için herhangi bir kâr amacı yoktur. Hobi amaçlı yapılmıştır.


Vakit buldukça başka şarkıları da. Mazhar şarkı sözleri, akorları, sekmeler, zil sesleri için arama nomorelyrics. Nasil anlatsam nerden baslasam.

Güneşin batışına karışırken deniz. Aklıma düsüverdin hüzünlü sessiz. Bilmem neden elini elimde istedim. Senin ile cehenneme giderim. Hayat güzel devam ediyor.


Lütfen bu şarkı hakkındaki olumlu veya olumsuz . Yeni Şarkı Sözlerinden Haberdar Olmak İçin Uygulamamızı Ücretsiz İndirin! Türkünün notası ve hikayesi de mevcuttur. Resimli bodrum ile ilgili sözler arıyorsanız aşağıdan yaz ruhunu anlatan resimli güzel sözleri alıp sosyal medya hesaplarınızdan .

Parti burda bak burası bodrum eLini kaLdır bak burası bodrum bıraz aşk bıraz se-x burası bodrum eğlence . Türkiyenin Türkü ve Özgün Müzik Sözleri Arşivi. Nasıl anlatsam nerden başlasam mmm. Türkçe ve diğer dillerde şarkı sözleri , türkü sözleri ve sanatçılar. Tüm Şarkı Sözleri ile . Kalbine değdirmeden yaşamayı İçimdeki ateşle.


Begonvil boy vermiştir şimdi. Kokusu geldi rüzgârın. Sabaha kadar bodrum (4x)( başla). Kaldır bak burası bodrum bıraz. Aşk bıraz se-x burası bodrum. Eğlence başlasın burası. Bodrum şarkı sözleri.


Hadi durma koş Şimdi tam z. Kubat, yeni şarkılarını dinleyenlerinin beğenisine sundu. Aşk şiirleri, kısa şiirler, sevgiliye şiir. Chords: G, C, B Am. Biraz deniz biraz uyku .

Keşkelerin olmadığı bir yerde yaşamak isterdim. Yine yapmış Bora Duran başkan. Arkadaşın durumu yok bende fukara. Varımızı yoğumuzu verdik bu bara. Unuttuğun o muhteşem şarkıya, ismini bir türlü bulamadığın veya dinlediğinde çok beğeneceğin o şarkıya burada rastlayacaksın ! Uluslararası Dünya Dili Türkçe .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar