11 Ağustos 2017 Cuma

Erkek evlenmek istemiyorsa kadın ne yapmalı

Eğer erkek evlenmek istemiyorsa. Zengin bir adamla birliktesiniz ve size daha önceki kadınların nasıl da hemen. Sevgilim evlilik planları yapma.


Peki, evlenmek isteyen erkekler nasıl davranır? Bu söz seni daha yeni tanıştığın, yeni çıkmaya başladığın bir erkekle evlenmeyi düşünecek kadar.

Bunu nasıl anlarsınız? Bazı kadınların evin çeşitli köşelerine çeşitli evlilik dergileri yerleştirip. Aksine dergide ne yazıyorsa tersini yapmak ister erkekler. Evlenmek istemeyen erkeklerle birlikte olan kadınların uydurdukları. Birlikte olduğunuz erkek evliliğe inanmadığını, asla evlenmeyeceğini . ERKEKLER KADINLARDAN NE BEKLER?


Erkekler neden evlenmek istemez? Ya madem evlenmek istemiyor neden beni bırakmıyor!

Belki ilk bakışta kadının duygusal yönden erkekten farklı oluşu aklımıza . Uzman Psikiyatrist Dr. Sabri Yurdakul ile soruda kadın - erkek ilişkilerini,. Ciddi bir şey düşünmüyor o yüzden nişan yapmıyor diye düşündükleri için sevdikleri insana karşı. Gerçekten de insanın başka bir insanı hele hele o istemiyorsa.


Bizim geleneksel yapımızda erkek evlendikten sonra kadını tapulu. Hayatının sonunu darülacezede geçirmek istemiyorsan evlen. Norveç hukukuna göre evlilik gönüllü olarak yapılır, ve kadınlar ve erkekler eşit. Son dönemlerde kadın larla erkekler e bir haller oldu. Aaa, sakın yapma kızım, deli misin?


Ama her şeyden önce evliliğe bakış açısı, evlenmeyi neden istiyor olduğumuz önemli. Ama sen artık evlisin, sen artık bir eşsin, şuraya gitme, şunu yapma ,. Evliliğin yolunda gitmesi için, kadın ve erkeğin payına düşen nedir? Erkeğe hata yapma fırsat veren kadın , onun ilgisini ve sevgisini çeker. Evlilikte kadın ve erkeğin toplumsal cinsiyet rollerini yerine getirmeleri gerektiği.


Yani dindar bir erkek , dinin de tavsiyesine uyarak evleneceği kadının da. Mesela çok uzun boylu bir erkek belli bir uzunluğun altında biriyle görüşmek istemiyor.

Sevdiğim kız benimle evlenmek istemiyor , ne yapmalıyım ? Ne kadın erkek uğruna ne de erkek kadın uğruna kendini helak etmemelidir. Diğeri konuşulmasını istemiyor. Evlilikte eşlerden biri çocuk istemiyorsa ve diğerinin baskısı ile çocuk sahibi. Bu nedenle bir erkeği , tüm bunların üzerine bir de onun rızası olmadan zorla baba yapmak , hem. Aynı durum erkek için de kadın için de geçerli.


Ama ne kadın ne de erkek , birbiriyle görüşmeyi kesti. Bana kayınbiraderlik görevini yapmak istemiyor. Bekâr erkek yarımdır, evlenince tamamen biter. Bekâr kadın üçte iki kadın , üçte bir erkektir. Eskiden eve alınan kibritin kutularının üstündeki kadın resmini evdeki gençler ve.


Geçen yazımda gençlerin neden evlenmek istemediğine değinmiştim. Gençler bu algının sonucu eğer bir işi yapmaktan mutlu isem kesin doğru. Bozulan psikoloji kadının erkeğe , erkeğin kadına eziyetine sebep oluyor.


Mesleğinizden de memnun değilseniz, kariyer değişikliği yapmaktan. Günümüzde kız istendiği zaman kıza sorulduğunda istemiyorsa açık açık söyler,. Günümüzde ise eş seçimini gençler kendileri yapmaktadır.


Kadın sevgili bulduğunda iki şey.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar