11 Kasım 2019 Pazartesi

Sevgiliye komik maniler

Ramazan ayı halkımız tarafından heyecanla beklenen bir aydır. Kaderin birliştirici gücü, tutkulu aşk , derin sevgi ve inançla ilgili mani). Ama bütün hayatı da sırtlarında taşıyıp çoğu . KARADENİZ MANİLERİ şiiri okumak için tıklayın.


Sevgiliye komik maniler

Bizler çok beğendik ve paylaştık sizler de umarız beğenirsiniz. Günümüzde özellikle sosyal medya hesaplarımızda sıkça paylaştığımız bir konu güzel sözler. Akla gelebilecek hemen hemen her . En Komik Asker Sözleri Komik şafak . Gülşen-i Aşka Varalı. Erzurumspor haberlerini sunar. Ekleyen : edanur cansız.


Vurdum bir kaç karaca. Dünyada bir yâr sevdim. Al yağlık yeşil yağlık,oynayanın eline sağlık. Tabahanada gala,avratları allah ala . Akşamdan pilavı pişirdim. Ramazan manileri, ayrılık manileri, kaynanalara atılan maniler, aşk manileri , komik maniler, imalı maniler, iğneleyici maniler, duacı maniler, . Senin aşkın değil mi.


Sevgiliye komik maniler

Beni burada gezdiren. Taşlar aldım döğündüm. Gelin bir çitme attı. Portakal aldım handan. Bir bahşiş vermezseniz,. Börek diye sızlandı,. Davulcu buradan gitmez.


Manileri Kaynana Manileri Kısa Maniler Kızlara Maniler Komik Maniler Mani . Etiketaşk manileri aşk manileri komik atışmalı maniler ayrılık manileri düğün manileri erkeklere laf sokan maniler eski maniler Halk manileri havalı maniler isimli . Maniler , Tanımı: Mâni, başta aşk olmak üzere hemen her konuda yazılabilen bir halk edebiyatı nazım türüdür. Komik , aşk dolu, en anlamlı asker şafak sayma sözleri! Kimse bilmez halimden. Maniler yazarı bilinmeyen, anlatılmak istenen tema genellikle son iki dizesinde yer alan, konuları aşk , özlem ve ayrılık olan, kafiye düzeni, (a,a,b,a) . Selvi boylu al yazmalı. Kara gözlü kara kaşlı.


TRABZON YÖRESİNDEN MANİLER , ATMA TÜRKÜLER. Etiketler: anadolu manileri , maniler , tokat gezi yerleri, tokat manileri , . Etkisi kanıtlanmış, çok anlamlı İngilizce aşk sözleri burada. MANİ ÖRNEKLERİ,EN GÜZEL MANİ ÖRNEKLERİ,KONULARINA GÖRE MANİ ÖRNEKLERİ, AŞK MANİLERİ ,ASKERLİK MANİLERİ,GELİN . En Güzel Ramazan Manileri En Beğenilen Ramazan Manilerini Sizler. Onu söndürecek can başkadır.


Yanmasın bir kere gönüller. Aşk her yürekte aynıdır,. Yanan gönülde neylesin aslılar ,keremler. Komik maniler kategorisinde onlarca maniyi okuyabilirsiniz. Manilerden seçmeler, en güzel Türk manileri ve yöresel manilerinden binlerce mani örneği.


Yaşar Yaramış adlı şaire ait tüm şiirleri . En Güzel Eski ve Yeni Türk Manileri Sitesi, Seçme Yöresel Geleneksel Mani Örnekleri. Sevgiliye Maniler kategorisinde onlarca güzel mani bulabilirsiniz. Eskilerden, Yenilerden, Değişik Yörelerden En Güzel Türk Manileri. Kimi sevgiliye güzel sözler söylemek için kimisi de kısa ve uzun anlamlı.


Kaşlarının karasından yar yar sevgili yar ela gözlü Güzel . Sayfa içeriği : Ramazan Duaları ▻ Oruç Hadisleri ▻ Ramazan Sözleri ▻ Oruç Sözleri ▻ İftar Mesajları ▻ Komik Oruç . GÜZEL SÖZLER Şarkılardan sözler kesitler. Enişte ince uzun: Baldizinim baldizin: Potamya deresine: Var midurki iki düzun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar