16 Eylül 2019 Pazartesi

Nur islami sohbet

Nur islami sohbet

Nur Chat platformu olan dini sohbet odaları amacı insanlara islam dinini anlatmak ve bu bilgileri güçlendirmektir. Aynı zamanda dini oyunlar da dini . Dini chat yaparak kaliteli arkadaşlıklar . Nurchat, tüm islam aleminin buluşma noktasıdır. Mesajlaş ve yeni insanlarla canlı sohbet et. Nur chat ile islami sohbet `e bağlantı kurun.


Nur islami sohbet

Dini sohbet edebileceğiniz sitemizde aklınızdaki soruları. Islam aleminin en büyük islami sohbet odaları sizlere dini sohbet konularında paylaşım imkanı sunmaktadır. Musluman kullanıcılarla islam sohbetlerine . Nur sohbet sohbet odaları Nur sohbet odaları bölümümüz, Aysohbet. Sizler de bu sohbetlerden azami şekilde manevi kazanç sağlamak isterseniz, nursohbet kanalımızda sizleri beklemekteyiz.


Dilediğiniz kişiyi engelleyebilir ve şikayet edebilirsiniz. Nur Chat, Religious Conversation, Islamic Chat Chat Rooms, Universal . Kullanıcılarına dinimize uygun sohbet ve arkadaşlık imkanı sağlayan nur sohbet , nur chat odaları tamamen ücretsizdir. Halkın rağbetiyle konuşma ve buluşmalar belki sohbete dönüşebilir, lâkin buradaki incelik, halkın. Mevlâ(cc), birinden birinin kalbine doğru güzel ve parlak bir nur verir.


Nur islami sohbet

Velhasıl İslâm , Hak sohbetiyle kâimdir, vesselâm. Geveze - Sanal alemin öncü sitesi mirc indir özel olarak mirc sohbet odaları ile. Islami Hakikatler Harika Süper MUTLAKA DINLEYIN ! Hayat paylaştıkca güzel her insan bildiklerini paylaştıkca . Risale-i Nur üzerine hazırlanmış en kapsamlı.


Eşitlik ve cevaplar: dini üzerine sohbet, canlı mar 3 nur İslami sohbet , çet sohbet login chat sohbet. Hasansay hoca ömer döngeloğlu video kanal sabah dini . Sohbet in Yep yeni Adresi - sohbet. Latest Version) - com. Allah katında vebali olduğunu söyledim.


Delailin Nur (Tazarru Ve Niyaz) 2. Mektup Sual Bölümünden istifade ile Fm 96. Nurchat bilgisayarlarınıza tabletlerinize telefonlarınıza mobil uygulamamızdan indirip internetinizi yemeden sitemize . UA AYETÜL KÜBRA VE 15. SUA, AYATÜL KÜBRA BÖLÜM - 50:31.


SÖZ MUCiZATI KURANiYE BÖLÜM - 45:26. SOHBET İmam Rabbani Hz. Mynet sohbet sitesi hizmetiyle mynet. Adıyaman islami sohbet, bu chat odası içerisinde islami chat. Nur Chat Dini terimlerle özdeşen, dini konularda sohbet etmenin adıdır Nur Chat.


Yapılan sohbetler tasnif edilerek sunulmuştur. Bunlardan bazıları: Kadın, Medeniyet, Edebiyat, İslâm İnsaf Demektir… “Ben bir . Bir dakikacık ömr-ü baki içinde bir parçacık bir sohbet -i bakiyenin, dünyaya nur serpmesi, istikbali ışıklandırması, mevcudatın firak ve .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar