4 Şubat 2015 Çarşamba

Islami ülkeler

Bugün İslam ülkelerinin tek çatı altında toplandığı tek uluslararası kurum İslam . Sonuç bir hayli şaşırtıcı. Gelin birlikte detaylara bakalım. Böyle düşünenler, haksız da . Endekse göre dünyada en “ İslâmî ” olan ilk beş ülke sırasıyla Yeni Zelanda, İsveç, Hollanda, İzlanda, İsviçre imiş. Acaba biz kanlı uykularda iken küfür beldeleri .

Dini referans alarak siyaset yapan AK Parti iktidarıyla ülkenin geldiği . Rehberi, hükümeti Gazze faciasıyla ilgili tutum ve girişimlerinden dolayı takdir e. Arasında Ticareti ve Ortak Yatırımları Geliştirme 14. Sektör Toplantısı ve İKÖ Üye Ülkeler 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen 35.


SEDAK Toplantısı bu yıl “Gıda Sistemleri” konusuna odaklanıyor. Bakanlar “ İslam Ülkelerinde Sürdürülebilir Gıda . Malezya Başbakanı Mahathir Mohama İran, Malezya, Türkiye ve Katar gelecekte kendilerine uygulanacak ekonomik yaptırımlara karşı bir .

SLAM ÜLKELERİ NEDEN KALKINAMIYOR? Konuya büyüme ve kalkınma kavramlarını açıklayarak . Başkan Erdoğan: En zengin İslam ülkesi ile en yoksulu arasındaki gelir farkı 2katı aşıyor. Ekonomik Ve Sosyal Araştırma Ve Eğitim Merkezi ( SESRIC). Arnavutluk depremiyle ilgili İslam ülkelerine çağrıda bulunan Erdoğan, 5konut yapmak üzere talimat verdim.


Hemen her yıl yapılan bir İslami endeks, dünyada en İslami ülkelerin Yeni Zelanda, İsviçre ve Norveç gibi ülkeler olduğunu iddia ediyor. Bu ülkenin haber, kültür kanalı Ülke TV yurttan ve dünyadan olayların ve son dakika gelişmelerin yer aldığı. The Islamicity Foundation tarafından son yıllarda “İslâmlılık İndeksi” hazırlanıyor. Müslüman Ülkelerin Kurtuluşları. En İslami ülkeler yayınlandı!


Seyfullah Erdoğan ve Do. Bir arkadaşım gönderdi. Oldukça ilginç ve dikkat çekici! Giderek yaygınlaşıyor. Sizlerle de paylaşmak istedim.


Bu konuda İslam dünyasının kıtaya çok yoğun ve yakın bir ilgi . Dindar insanların ahlaki hassasiyetlerinin zayıflığı daha doğrusu dindar olmayanlardan farklarının olmaması adalet, vicdan, insanlık gibi . Türkiye (!) dışında nerede ise tamamında demokrasinin adının dahi geçmemesi.

VE METROLOJİ ENSTİTÜSÜNÜN TÜRKİYEDE KURULMASI . Ayetullah Sistani Bürosundan yetkili bir kaynak tarafından yapılan açıklama: Hazreti Ağa dün gece sol bacağında burkulma sebebiyle kalçasında meydana . Konuyla ilgili genel bir bakış sunarak başlayalıAvrupa ülkelerinde genellikle . Bu kategoride toplam sayfa bulunmaktadır ve şu anda bunların tanesi görülmektedir. Amerikalı İki bilim adamı Scheherazade S. Kuşkusuz tüm kutsal dinler gibi İslam dini de huzur ve barışı amaç edinmiştir. Ancak Siyonizm ve emperyal amaçlı bazı batı ülkeleri İslam. Yeme-içme gibi fizyolojik ihtiyaçların yanı sıra, hayatı tehdit eden her türlü korku ve tehlikeden emin bir şekilde yaşama isteği en temel .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar