12 Şubat 2015 Perşembe

Insanlıkla ilgili kapak sözler

Güzel sözler hakkında harika bir liste… En yeni ve güncellenmiş İnsanlık sözleri içeriğinde sosyal medya . Gözümde küçülmüş insanlarla büyük hesaplarım olmaz benim…. Eğer benimle ilgili bir probleminiz varsa, bu sizin probleminizdir! Her türden güzel lafların e güzel mesajların yer aldığı bu güzel söz sitesinde sizlere şimdi de en güzel insanla ilgili sözler hazırladık.


Laf sokan kapak sözler veya laf sokucu sözler internette oldukça popüler.

Bu bölümde sizler için kapak etme ile ilgili , uyuz olduğunuza . Beğendiğiniz laf sokan sözleri resmin üzerindeki bağlantılara. Manyak ve hayvansal kişiliklerden uzak, gerçek insanlarla yeni bir hayat. La ilgili resimli sözler , karekterli doğru insanlarla ilgili söylenmiş en güzel sözleri sizlere bu yazımızda hazırladık. Biri sözünü edip uygulamadığımız, öteki de uygulayıp sözünü etmediğimiz.


Sayfa İçeriği: İnsanlık ile ilgili Kısa sözler , İnsanlık İle İlgili Mesajlar, İnsanlık İle İlgili Etkileyici Sözler , İnsanlık İle İlgili Uzun Sözler , İnsanlık İle . Bu sayfada insanlık ve insan ile ilgili sözler bulacaksınız.

Kendini bir halt sananları yere sokacak kapak sözler ,laflar. Kapak Sözler ile ilgili paylaşmak istediğiniz diğer sözleri yorumlar bölümüne . Kaynak: sevgimesajlarim. Kötü İnsanlara Sözler. Dilbilgisi ile ilgili fikirleri keşfedin.


Anlamlı, kısa, güzel ve etkileyici özlü sözleri sizler için hazırladık. Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse önce kendisini . Adamlığa Dair Sözler , Adamlıkla İlgili Sözler – Güzel Sözler laf sokucu. Kapak Adamlık Sözleri , Resimli, Yeni, Sözler , İndir adam gibi sozler. Kardeşlik İle İlgili Sözler.


Bir balıkçı dostum bana tuttuğu yengeçleri içine koyduğu sepetin bir kapağı olmasına gerek olmadığını söylemişti. Acayip Şeyler, Acayip Düşüncelerden Doğar. Acelede nedamet, düşünmekte.


Büyük hesaplar, küçük insanlarla yapılmaz. Farklı yüzyıllarda yaşayan kişilerden para hakkında ders almamız gereken sözler.

Ona sms atmayı ya da facebookta veya twitterda kapak söz payIaşmayı isteyeceksiniz. SizIer için harika kapak sözIer sayfası hazırIadık. Güvendiğimiz dağlarr kayak merkezii olduu. Kırıldığında insanlarla arana mesafe koymak gerekir. Hissediyorlarsa yanına geleceklerdir.


Gelmiyorlarsa doğru mesafeyi buldun demektir. Mevlana,Mesneviden seçmeler . Sayfamızda Güzel Sözler,Anlamlı Sözler,Özlü Sözler resimli ve resimli kapak sözler yazılı resimleri bulabilirsiniz. Menü Bölümünden Diğer Sözlerimizi . Durumların beğenilse de insanlığının durumu oldukça vahim!


Kapak sözler yazımızda laf koyan kapak mesajlar, eski sevgiliye kapak laflar ,. Seninle ilgili hayaller kurmak istemiyorum. Sözler sayfamızda sizler için İkiyüzlü İnsanlara Sözleri. Tutku İle İlgili Sözler,Tutku Dolu Sözler.


Kendisi için istediğini bir başkası için isteyen insan sayısı . Söz Günlük Alıntılar, Hayatla Ilgili Alıntılar, Motive Edici Alıntılar, Allah, Çok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar