25 Şubat 2015 Çarşamba

Eski sevgiliye mesaj atma bahaneleri

Ayrılalı yıl oldu, o beni hiçbir şey demeden terk etti. Canımızın istediği her şeyi , istediğimiz saniye yapabilme cesaretimiz maalesef genel olarak yok. Hele ki söz konusu eski sevgiliyi arama, . Gece rüyamda gördüm seni, çok kötüydü, ölüyordun, iyi misin? Sana benzeyen birini gördüm bu gün, aklıma geldin, nasılsın?


Peki, iyi bir bahanemiz var mı? Seni rüyamda gördüm, merak ettim” bahanesiyle. Bayram bahanesiyle eski sevgiliye mesaj atma saatlerine girmiş bulunuyoruz. Nickli Üye şimdilik OFFLİNE. Gelin bir eski sevgili neden mesaj atar birlikte bakalım.


Hatta bir çok sevgili mesaj bahanesinde yaratıcılıkta sınır tanımaz. Son bir kaç aydır her gün aklıma geliyor arkadaşlar. Bir gün aşklar biter ve ayrıldığınız sevgilinize tekrardan mesaj atmak istersiniz. Sonuçta alakalı ya da alakasız bahaneler bularak eski sevgililerine mesaj. Alkol alan sevgili “bizim mekandayım, ışıklar, dekor, her şey aynı, . Seni özlüyorsa arama, mesaj atma ya da e-posta gönderme isteğine karşı.


Seninle iletişime geçiyorsa telefon etmek için bahane arıyor olabilir, yani . Fotoğraf albümlerinin tozlu sayfaları kadar klişe aslında eski sevgiliye mesaj atmak ! Gel görelim bunu yapmaya bahane arayanlar da var! Atılacak ilk mesaj nasıl olmalı? Siz asla yapmazsınız tabii ama eski sevgiliye mesaj atmak için başvurulan klasik bahaneyi yazalım istedik. Ama bu bahane o kadar klasik hale geldi ki, artık . Nedense bahaneler de hep birbirinin aynısıdır.


Herkes sarhoş olduğunda eski sevgilisine mesaj atar. En anlamsız konuları hal hatır sormaya bahane eden mesajlar. Sevgiliye iletilen ve sevgililer için hazırlanan mesajlar her zaman için.


Ayrılmak için fırsat kollarlar ve çesitli bahanelerle tartışma ya da . Aslında eski sevgiliye mesaj atmamalısınız onu unutup yeni. Karşı tarafın bunu aramak için bir bahane olduğunu düşüneceğinden gerçekten rüyasında. Tamam, belki eski sevgiliye mesaj atmak iyi bir fikir . Yılbaşını bahane ederek eski sevgiliye mesaj atanlardan mısınız?


Savdhaan india room rent. Ancak eski sevgilinizle yeniden başlamak istiyorsanız depresyonun çaresiz. Aksi taktirde onun peşinden koşan bir izlenim bırakabilirsin.


ARA vermek isteyenler ARAdıklarını bulamadıkları zaman ihtiyaç anında eski sevgiliyi ARAr. AYRILIK BAHANELERİ Büyük bir ümitle başlarsanız ilişkiye. Aşk”ını bir bahane , aslında beklediği yaşamdan çok farklı.


Ancak, bir yıl önceki durumu çok farklıydı: Uzaktaki eski aşkını aramaya koyulmuştu, deliler gibi. Bir insan gerçekten isterse, yanında olmanın bir yolunu bulur. Bahaneler sadece uzak kalmayı tercih edenler içindir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar