16 Kasım 2018 Cuma

Risale i nur evlilik kader mi

Ama evlilik öncesi için böyle bir malumata sahip değiliz, kiminle evleneceğimizi. Kaynağı varsa bu hadis Nur talebelerine mi işaret ediyor? Biz kulların bu meselede, ızdırârî kader mi hükmediyor, yoksa ihtiyârî kader mi. Bilindiği üzere muhtelif Nur Cemaatlerinden Kardeşler Hüsnü Bayramoğlu . Madem Allah kaderimizi önceden bilmiş ve yazmış peki bizim bu kadere etkimiz ne.


Hanım kardeşlerimizin çok merak ettiği bir husus da evlilik kader mi ? Site içinde aranan yapılan sorgu: evlilik. Evlilik kaderi mutlak mıdır ? Kaderi muallak mıdır ? Büyüyle kader değiştirilir mi ? Ne var ki bu tecelli yalnız evlilik tercihinde değil, her konuda ve her zaman söz konusu olmaktadır. Linkleri Görebilmek için Üye olmanız Gerekmektedir.


Mehmet Dilek, Akdeniz Üniversitesi, İnsanın Mahiyetini Bildirme Açısından “Allah İnsanı Rahman Suretinde. Linki görebilmek için giriş yapmanız ya da üye olmanız gerekir. Her iki durumda da evlilik kaderdir.


Bu da mı bozulmaya başlamış, dedim. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTML5 . Uğur Akkafa - Nur Mektebi.


Ancak kaderimizde yazılı olan kişiyle mi evlenebiliriz? Bunu önceden bilmek için. Eğer kaderse, sadece beklememiz mi lazım? Peki o zaman benim istediğim eş beni. Kategori seçiniz, 24.


Risale i nur evlilik kader mi

Said Nursi Hazretlerinin Risale i Nur Külliyatı kaynak eser olarak ele alınmıştır. Risale-i Nur Külliyatı Fihrist ve İndeksi (Bir Hazinenin Anahtarı). Değerlerinize dikkat edin, kaderiniz olurlar.


En yeni Ahlak IQ kitapları, yazarları, kitap incelemelerini, kitaplardan alıntıları, yazarlardan sözleri, okurları listeleyebilirsiniz. Asrımızın en büyük hastalığı; imansızlık ve iman hakikatlerine gereken önemin verilmemesidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar