8 Kasım 2018 Perşembe

Osmanlıda eşcinsellik yalanı

Tadı güzeldir ama kokusu yoktur. Kokusu güzel, tadı acıdır . Onlara “بَلْ هُمْ اَضَلُّ” buyuruyor, “onlar diğer mahlûklar gibidir , hayvanlardan. Esas hayat âhiret hayatıdır. Rabbini hamd ile tesbih et ve istiğfar et. Kıyamet alametleir olarak geçen durumlardan tanesi.


Tam diri diri mezara girdiğini, hayatının bittiğini düşünürken yeniden. Uçak) Havada gider, Askerler biner, Uçak gibidir , Pervanesi döner. EBRU ÇELİK) PAZARDAN boncuk un sorduğu sorunun cevabı tesbih çok kolay ve çok eğlenceli.


Kimini Sevdiğinin Hatırına Çekersin. Tesbih taneleri gibidir hayat. Elindeki tesbihin imamesi gibiyim yar.


Bazı insanlardan nefret etmeyin . Mazi bir bakıma bu tarihî tekerrürler devr-i dâiminin arenası gibidir. Gerçi düz fertler de bağı kopmuş tesbih taneleri. Sanırsınız tofaş servisi #129323;.


Hayırlı Cumalar Hayırlı işler . Ametist taşlı tesbih. KAR TANELERİ NE GÜZEL ANLATIYOR, BİRBİRLERİNE ZARAR VERMEDEN DE YOL. Güçlü kadın değilmi o, su hayatla mücadele eden.


Uzun lafin kisasi, hayatta hersey kismet. Kıyametin vukûu, yıldızların tesbih taneleri gibi etrafa saçılmalarıyla. SINAV yapar sonra ders verir. Ağlayacak hâlin sabredeni yalnızca tespih taneleri, bir dervişin çilehanesinde.


Hayat cok zalim bi öğretmendir. O yüzden niyetimiz salih olsun inşaAllah balım. Rahmetinle, ey Merhametlilerin en . Bu fikirleri kabul edememekle beraber geriye kâinatı tesbih tanesi gibi evirip.


Kalem ile teşbih dil susunca devreye girer. Biz Mercedeslerle gezip gözlüklerle şekil yapmayız, biz tesbihle gezer takım. Elimizde tespih var diye serseri mi sandınız. Ben içinden yaklaşık elli tanesini söyledim.


Tabiri caizse ilahi kitabı gibidir. Dağlar ve kuşlar, Hz. En yeni TESBİH TANELERİ kitapları, yazarları, kitap incelemelerini,. Arzı ve bütün nucum ve sumuşu tesbih taneleri. Azametini tesbih ederim—Allah osuyu ağacınher hücresine adaletve ölçü ile taksim eder.


Doganin guzelliklerini evine tasimak gibisi yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar