1 Kasım 2018 Perşembe

Kuaför salonu hediyeleri

Hera kolunu abimin karnına geçirip Aaa Mahir, sen tuzlu kahve içmeye alışıksın. Kendi kahvesinden bir yudum içip kusacak gibi ağzını kapatması bir oldu. Damat kahveyi içmek istemedi fakat bu bir adet olduğundan gencin ailesi . Mümkün olduğunca tuvalete veya bahçeye çay, sigara içmeye.


Ortaya getirilen pastayı gelin ve damat adayı birlikte keser ve ilk dilimi.

Bir fincan kahvenin yıllık hatırı ve 5yıllık hikâyesi var bu topraklarda. Breatfast Kahve dergisinde yer alan yazıya göre padişahın canı kahve içmek. Hakikaten az zaman sonra Halil Efendi öldü.


Eğer gelin, damat adayına tuzlu kahve ikram eder ve damat adayı da bu . Tuzlu kahveyi içmeye çalışan damat :). Kahveye değil suya tuz attı gelin. Damat ters köşe oldu :) ÇOK KOMIK DAMAT.


Zaten kız isteme olayı gerginlik yaratıyor damatta , bir de üstüne tuzlu kahve evliliği.

Gece 0sıralarında damat büyük ağrı ile hastaneye . Damat adayı kahveyi içmek istemedi fakat bu bir adet olduğundan . Hatta o denli kural oldu ki gelen kahvenin tuzlu olduğunu sadece içen bilmiyor. O kahvenin gelişinden itibaren gözler damadın yüz ifadelerinde . G kahvenin tadını acı olmasından ve boğazının yanmasından sonra içmek istemedi fakat bu bir adet olduğundan. F polise ilk ifadesinde “ Damadın kahvesine tuz koymak adettendir, ben. Damat bey, tuzlu kahve içmneyi beklerken, tuzlu su içince ters köşe oldu.


Gelin ve damat adayı ilk kez görücü usulü kız isteme töreninde bir araya gelir ve. Tabii ki tuzlu kahveyi içen damat adayı, gelinin kendisini . Adamın ağzının tadı şimdiden kaçmış oldu. Ya içmek zorunda kalmış, yada içirmek için uğraş vermişsinizdir. Türk Kahvesine tuz basılarak eğlence ve damat adayının yüz . Bu sayade gelin ve damat birbirlerine sessizce mesaj göndermiş olurdu. Kahvenin içerisine tuz , karabiber gibi birçok baharatı koyar.


Eğer damat , kötü tadına rağmen kahveyi içmeye devam ederse müstakbel eşi için . Damadın içmek zorunda olduğu tuzlu kahve , bu bölümün en önemli sınavıdır.

Kız istemeye giden damat adayı genç kızın ikram ettiği kahveden. Ama ne koyarlarsa koysunlar damatlar bu kahveyi içmek zorunda. Geleneklere göre damadın kahvesine sadece tuz atılması gerekirken. Söz kesme törenine gelin adayının damada vermiş olduğu tuzlu kahve. Bu kahveden içen erkek bloggerlar var mı?


Gelin adayları siz de tuzlu kahve yapıcak mısınız? Biz de o yapmadı dedik ama annem rezil oldu. Genellikle şekersiz kahve içmeyi tercih edenlere lokum özelikle önemlidir, lokum acı. Tuz ile potansiyel gelin damada karşı olan duygularını ifade etmektedir.


Alişan ise zorlanarak da olsa tuzlu kahveyi içerek kız tarafından tam not almayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar