5 Aralık 2016 Pazartesi

Sevgililer hangi sözlerden hoşlanır

Kadınları mutlu etmek tahmin ettiğinizden çok daha kolay olabilir. Kız kendilerine hitap edilirken en çok hangi sözcüklerden hoşlanırlar ? Böyle bir sevgiliniz olsun ister misiniz? Bayanların güzel sözler duymaktan hoşlandığı kadar erkeklerin de. Kadınlar neden hoşlanır yazısı ve Yonca TOKBAŞ - Kelebek en son yazısını mı okumak istiyorsunuz, En güncel.


Sevgililer Günü ya bugün, aşk yazmayanı Eros totosundan vuruyor!

Tutamayacağın sözler verme kadına. Peki hangi sözler erkekleri mutlu eder ve onları daha iyi hissettirir? KIRICI SÖZLERDEN UZAK DURMAK, ZARAFETİ ELDEN BIRAKMAMAK ÖNEMLİ! Erkekler nelerden hoşlanır ? Saklamayın, yalan söylemeyin, tutamayacağınız sözler vermeyin. Bazı sözler onları çıldırtır ama bazıları bu sözleri duymaktan zevk alırlar.


Eğer siz dışarı çıkarken size iyi vakit geçirmenizi dileyecek olgunlukta bir sevgiliniz varsa, gece arada sırada ona mesaj atıp halini hatrını sorun. Nihayet bu konuda da bilimsel bir araştırma geldi. Bu çok mantıklı, ama şaşırtıcı olan çoğu erkeğin sevgililerini nasıl gördükleri ile ilgili cümleler kurması oldukça uzun zaman alır.

Bir kısım kadınların, hoşlandıkları adamları tavlayabilmek için kullandığı. Kadınlar, ilgilendikleri erkekle eski sevgilileri hakkında konuşmazlar. Yapılan bazı araştırmalar, kadınların. En çok hangi hediyeleri beğenir? Onurlandırılmaktan hoşlanırlar.


Seni seviyorum sözleri duymak hangi sevgilinin hoşuna gitmez ki? Teknolojiden hoşlandığı için hayatını kolaylaştıracak elektronik bir . Basit bir iltifat bile tıpkı kadınların olduğu gibi erkeklerin . Etkisi kanıtlanmış, çok anlamlı İngilizce aşk sözleri burada. Sen birazcık huzur aradığımda gitmekten en çok hoşlandığım yersin. O halde, erkeklerin hoşlandığı sözler ve iltifatları öğrenin!


Sayfamızın sonunda biraz tebessüm için komik sevgililer günü sözlerini de. Sevenim yok, mesaj atanım yok, gizli hayranım yok, azcık hoşlanan bile yok. Belki çok iyi bir arkadaş, ya da gelecekteki sevgiliniz olabilir, neden olmasın?


En güzel aşk sözleri ile sevgilinize, eşinize ya da açılmak istediğiniz kişiye etkileyici romantik sözler. Hoşlandığınız ya da sizden hoşlanan biriyle tanışamazsanız depresyona girmeyin. Hangi ara seni bu kadar sevdim bilemedim. Sevmek ve hoşlanmak başka, istemek bütün ruhuyla, bütün vücuduyla, her şeyiyle istemek başka….


Yıldızlar var gözlerin gibi SEVGİLİLERİN EN GÜZELİ.

Bonuslu sevgililer biliyor ki, sevgililerine hangi sürprizi yapmaya,. Nasıl Tutkulu Öpüşülür. Elbette güzel sözler , çikolatalar ve çiçeklerin modası hiç geçmedi, asla geçmeyecek. Bir kadının sözlerine değil, DAVRANIŞLARINA bakmalısın.


Eğer sevgiliniz koç burcu kadını ise ona sert ve ilgisiz yaklaşmamalısınız eğer davranırsanız,. Koç Burcu Kadını Nelerden Hoşlanır ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar