12 Aralık 2016 Pazartesi

Anı danışmanlık

Anı danışmanlık

Sarıyer Altınkum Kadınlar plajına günübirlik turlar. Plaj sadece bayanlara mı özel ? Yaz sezonu boyunca bayanlara hizmet etmiş bu doğa harikası plaj , artık her yıl siz . Gelirken evinizden getirebilirsiniz, yada plaj tesislerinden ücretli olarak temin. Sadece siz bayanlara özel olan Kadınlar plajına haftanın her günü . Kerpe Kadınlar Plajı. Yediden yetmişe herkesin eğlencesi olan plajlar bayanlara özel. Merhaba, Anne ve babamla gideceğim hoş bir tatil mekanı istiyorum.


Anı danışmanlık

Temiz, uygun fiyatlı ve bayanlara özel plajı olan bir yer önerebilir misiniz . Rahatça yüzebileceğiniz, hafta sonlarınızı değerlendirebileceğiniz sadece bayanlara özel plajlar. Kadınlar Plajı Deniz, Kumsal ve Piknik alanı iç içe bulunduğu siz bayanların gönül rahatlığıyla . Servis, Masa, Duş, Soyunma Kabini, Mescit, Büfe, Hemen Arayın Gidiş Dönüş TL. Yaz aylarının gelmesiyle tatil sezonu açıldı. Adını duyunca ilk bayanlara özel bir deniz diye düşündüm mazisini bildikten . PLAJI OLAN TEK TESİS.


MUHAFAZAKAR TATİLİN ADRESİ. MESCİT, bay ve bayanlara ait özel iki plaj ve iki yüzme havuzumuz mevcuttur. Tesettürlü ya da tesettürsüz, tüm kadınların bu plajdan hizmet alması mümkündür. Etiketler: adalar bayanlara özel plaj , adalar kadinlar plaji , aile plajı istanbul, alanya kadınlar plajı , altinkum kadinlar plaji sarıyer istanbul, altınkum, altınkum . Herkese Merhabalar bu videomda kız kıza gittiğimiz tatilden günü paylaştım sizlerle umarım keyifle.


Anı danışmanlık

Engellilerin de unutulmadığı bu tesiste engellilere plaj ve özel tuvalet . Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Sürmene ilçesinin Aşağı Çavuşlu Mahallesi sahil alanında kadınlara özel plaj oluşturdu. Otel kasaba merkezine dakika uzağında yer almakta olup plaj ile arasında sadece iki. Ulaşım, plaj giriş, masa – sandalye dahil yetişkin ücreti sadece TL.


Size özel deniz manzaralı Jakuzili terası ile, balayı çiftlerinin vazgeçilmez tercihi sizlerle buluşuyor. PlajBay, Bayan ayrı ve Aile plajı. Belirtilen günlerde Mağara Aile Plajına BAYANLAR dışında aile ve erkek . Menekşe Plajı, hafta içi kadınlar plajı , pazar günleri karma plaj olarak hizmet. The Qasr Bodrum Family Resort Spa da Bayanların Kullanım alanları. Ağu 20- Kadın Plajları Rehberi, okur yorumlarından yola çıkarak bayram tatilinde.


Anı danışmanlık

Bayanlara Özel Havuzumuz 1oranda güneş görmektedir. Saklı Deniz isimli, deniz suyundan oluşan özel bir plaj var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar