1 Aralık 2016 Perşembe

Ihale arama

TEKNİK KALİTE VE SAIDI – SAIFI ENDEKS İYİLEŞTİRME BAKIM . ARAÇ KİRALANMASI İŞİ. ASAT Genel Müdürlüğü, İhale Salonu (Asma Kat - ANolu oda). Ajans destekleriyle uygulanmakta olan projeler kapsamında Satın Alma Rehberine tâbi yararlanıcıların ihale ilanlarına buradan ulaşabilirsiniz.


Süleyman Demirel Üniversitesi İhale İlanları. AY İŞLETMELERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, Kalem .

Kamu Ihale Ilan web sitesinde Kamu Ihale Kurumu ihalelerini, kamu kurumlarının. Parseldeki Taşınmazın Üzerinde Bulunan Yapıların, Çıkacak Her Türlü Malzeme Karşılığı Olmak . ANBAHABER - Kamu İhale Duyuruları ve İhale Sonuçlarını Günlük Takip Edebilirsiniz. MKE Kurumu Genel Müdürlüğü - İkmal Dairesi Başkanlığı. Tüm Kamu İhaleleri, Resmi İhaleler, İhale Haberleri ve İhale Sonuçları. Türkiye geneli tüm kurumlara göre her gün ihale istihbaratı yaparak tespit ettiğimiz . Türkiyedeki tüm kamu ihaleleri , ilanlari, ihale haberi ve sonuçları anlık yayınlanıyor ve.


ANKARA METROSU İŞLETMESİ M M MVE MHATLARINDA KULLANILMAK ÜZERE YÜRÜYEN MERDİVEN BASAMAK ZİNCİRİ MAL ALIMI İŞİ.

Kesinleşmiş İhale Sonuçları , İhale Alan –Kazanan- Firmalar. TCD karayolu ve teleferik ihale haberleri, ilanları, teknik şartnameler ve . Yayındaki İhaleler Devlet Malzeme Ofisi-Kamuda Akıllı Satınalma. Bu hizmeti kullanarak, ihale araması yaparak seçeceğiniz ihaleye ait detaylara ulaşabilirisiniz. Sonuçları ile ilgili tüm haberleri, son dakika İhale Sonuçları haber ve gelişmelerini bu sayfamızdan takip edebilirsiniz. Bugün İhale Sonuçları haberlerinde . STANBUL BAŞAKŞEHİR KAYABAŞI 7. ETAP ARSA SATIŞI KARŞILIĞI GELİR PAYLAŞIMI İŞİ İHALESİNİN 07.


Başlangıç tarihi seçiniz. Tarih aralığı seçiniz. Ocak, Şubat, Mart, Nisan, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Ekim, Kasım, Aralık. Ajans satınalma usullerine tabi Yararlanıcılardan yakın dönemde gerçekleşen ihale sonuçları aşağıda yer almaktadır. BİRİM, Emlak Müdürlüğü.


KONU, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mülkiyeti, Yönetimi ve Tasarrufu. DENİZ KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI YURT İÇİ İHALE İLANLARI UYGULAMASI. Bu sitede Deniz Kuvvetleri Komutanlığınca alımı yapılacak malzeme,hizmet . Ekap ihaleleri , yerel ihaleler , tüm ihale ilanları.


Açık ihale usulü, Doğrudan temin, Fiyat Araştırması, Belli istekliler, Pazarlık Usulü, İstisna, Kapsam.

ALANYA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜD. Sözleşme Makamı: Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği . Makinesi Çalıştırılması Hizmet Alımı (e- ihale ). Tuğla ve Çimento Satın Alınacaktır. Elektronik Kamu Alımları Platformu (Ekap) Hakkında Duyuru ve Ekleri Aktif İşgücü.


Mesleki Eğitim Kursları Değerlendirme Sonuçları için tıklayın. Genelkurmay Başkanlığı İhale İlanları (Turkish General S Tenders)Kara. Cari Mal ve Hizmet Tedarik Dairesi Başkanlığı İhale İlanları – İhale Sonuçları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar