10 Mart 2016 Perşembe

Hangi ünlüsünüz

Ne onlarla ne onlarsız. Bazen bize uzak bazen bize yakın. Ama bazıları daha yakın. O kadar yakın ki adeta ruh ikizi. Bize kendini söyle, sana arkadaşını söyleyelim!


Hiç düşündünüz mü şarkılar olmasa ne yapardık diye? Temizlik yaparken, okula, işe giderken, duş alırken, koşarken, kısacası her işte yanımızda olan şarkılar. Testi çöz ünlü kankanı öğren! Peki hangi karaktere benzediğini biliyor musun?


Survivor fırtınası hepimizi etkisine almış durumda. Televizyonun tanınmış yüzlerinden hangisi, yaşam tarzı, giyim stili veya karakteriyle senin ruh ikizin keşfetmeye var mısın? Bu video tamamen eğlence amaçlıdır!


Merhaba arkadaşlar,kanalıma hoş geldiniz ben. Galeriyi daha rahat . Bende aslında girişimci ruhu var! Peki, kendini dünyayı değiştiren ünlü girişimcilerden hangisine daha yakın hissediyorsun?


Acaba burcunuza göre hangi ünlüsünüz ? Rusya Grand Düşesi misin yoksa Fransa Kraliçesi mi? Murat bozla gökhan özen arası bişy. Aynı Michael Jackson ile david copperfield gibi oldu aklsdjk.


Koç burcu kadını bir konuda kendisinin fikrinin alınmasından büyük zevk alır. Burcuna göre hangi ünlü güzelsin? Doğum gününüzden yola çıkarak yapılan bu test ile hangi hayvana benzediğinizi öğrenmek ister misiniz? Papiroom tarafından herhangi bir düzenleme yapılmamıştır.


Hangi Hayvansınız oyunu, sizin, arkadaşlarınızın ve düşmanlarınızın hangi hayvana benzediğini bulmak için basit ama eğlenceli bir oyundur. What kind of driver are you? HANGİ ÜNLÜ SİZİN HEMŞERİNİZ? Derginin kapağında “ ünlü ama gereksiz kadınlar” diye bir spotla tanıtılan. Büyükelçilerden başlayalım, hangi büyükelçi neyi sever?


Son dönem Güney Amerika ülkelerinin . Düşünün varlıklı ve ünlüsünüz ve haketmediği halde, yani lise not ortalaması yeterli olmadığı, üniversite giriş sınavlarında gerekli puanı . Kars kaşarı ve Kars gravyeri yörenin en ünlü peynirleri, ayrıca çeçil peyniri, tulum peynirlerinin yanı sıra kaymak, tereyağ, petek ve süzme bal. Size hangi yüzün çıktı? Siz hangi kategorilerdesiniz? Ben Selena Gomez Peki siz hangi ünlüsünüz ? Oyuncu İlker AKSUM ile Oyunculuk Kariyerini Konuştuk.


Seni en iyi hangi Air Max modeli tanımlar? Hangi ekranı açsanız izlediğiniz bir siyah-beyaz Türk filminde. Bu iki ünlü insanın yıllar önce kesişen sevdası eşlerden birinin geri . Olan genç kadınlara oldu.


Bakalım Hangi Ünlüye Benziyorsun! Adolf Hitler cıktı yok artık. Aksesuarlarımız bizi daha doğrusu stilimizi yansıtan en önemli detaylardan.


Bugün hangi Burhan Altıntop gibi uyandınız? Siz burcunuza göre hangi ünlüsünüz ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar