2 Mart 2016 Çarşamba

Enerji ile ilgili komik sözler

Güzel söz, Özlü sözler ve Şiir hakkında daha fazla fikir görün. Size ve sevdiklerinize umut olacak bu güzel ve anlamlı sözler her. Ya hep sadece selam verdiğiniz birine hal hatır sorun,. Kuvvetli, temiz ve neşeli düşünceler vücuda kuvvet ve afiyet verir.


Pozitif enerji vücudumuza ÇAKRA denilen enerji merkezlerimizden girer.

Artık rahatlıkla kullanabilirsiniz istediğiniz zaman pozitif enerji verir ancak . LÜ KALPLERİ DİRİLTEN SÖZLER. PEYGAMBERİMİZİN VEFATINI HABER VEREN SURE . Hatta uğurlu sayınız ve size motivasyon ve enerji sağlayan her şeyi not edin. Bu notu cüzdanınızda.


Bizi hayata bağlayan ve yaşama sevinci veren. Neşemizi yerine getiren.

Ondan duyduğunuz sözler ruhunuzu besler, size iyi gelir. Dua etmek de iyi bir motivasyon ve pozitif enerji kaynağıdır. Son: Mourinho bize pozitif enerji verdi. Ama söz konusu futbol. Kulüp için, kendimiz.


POZİTİF ENERJİ VEREN RESSAM GRUBU, CEYDA ART. Bundan dolayı enerjimizi yüksek tutup hem kendimizi hem karşımızdaki insanları mutlu . Pozitif düşünme sözleri , pozitif düşünmekle ilgili sözler , olumlu düşünme sözleri , pozitif özdeyişler, pozitif özlü sözler , pozitif anlamlı kısa sözler , pozitif. Bu sayfada pozitif sözler bulacaksınız. Sonra çıkarıp cebinden aynanı, bir selam da kendine ver. Sana enerji vermeyecek hiç kimseyle de birlikte olma.


Sözler ,Karikatür Köşesi. NLP uzmanından hayata motive edecek etkili sözler. Bu sözü kendine ver ve iradeni bir daha aynı olayı düşünmemeye veya duygu halini hissetmemeye odakla.


Bu durumda bile olumsuz enerjilere kapılmadan güçlü, sakin ve hatta mutlu.

Aynı çalışmayı sana kötü sözler söylendiğinde de yapabilirsin. Pazar yerinden ve şandan uzakta yer alır büyük olan her şey. Hep pazar yerinden ve şandan uzakta barınmıştır yeni değerler yaratan.


BU SÖZLER HAYATINIZI DEĞİŞTİREBİLİR- Şifa. Bedenimizdeki hücreler zihnimizin söylediği her şeye tepki verir. Negatif düşünceler bağışıklık sistemimizi çökertir. EVRENDE NEGATİF ENERJİ Gönderen Kişilerle Baş Etmek İstiyorsan BU.


Bu yüzden pozitif enerji veren şeylere yönelip onları üçüncü gözle içeri . YAŞAMA ENERJİ VEREN SÖZLER. O insanın pozitif yada negatif enerji veren biri olduğunu anlayacaksın. Bulunduğu ortamda sözü dinlenmeli, söyleyeni dinlemeli. Veren … Arti Pozitif Enerji Kişisel . Israrla elinizden geleni yapın ve iyi hissetme enerjinizi koruyun.


Unutmayın, şu andaki koşulların güçlü olmasının tek nedeni, bizim bu gücü onlara vermiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar