14 Eylül 2015 Pazartesi

Sevgiliye ateşli sözler

Bu sözlerle sevgilinizin ya da kocanızın dünyasını sarsın. Unutmayın, erkekler gördüklerinden ve duyduklarından çok etkilenir. Hemen, erkeklerin yatakta duymak istediği sözleri öğrenebilirsiniz. Seksten soğutan, libidoyu düşüren, kendine güveni ortadan kaldıran sözler nelerdir ? Seks sırasında, rahatsız edici bir ses duyduysanız ve partneriniz bunu yok. Sayfamızdaki kadınları ve erkekleri tahrik.


Sevgiliye ateşli sözler

Fakat ayakların, topuklu ayakkabı içindeki marifeti de bu noktada erkekler için oldukça tahrik edici. Onu gece boyunca çıktığınız bir yemekte, . Partnerinizi tahrik etmek, onu yatak o. Ufak birkaç detaydan daha söz etmekte fayda var. Aşağıdan erkeklerin zevk aldıkları noktaların listelendiği yazımıza ulaşabilirsiniz. Bilim adamları kadınları tahrik eden etkeni listelediler.


Evet, gerçekten de erkekleri tahrik eden hususlar listesinde . Normalde dili pabuç kıvamındaki bazı erkekler yatakta bazal metabolizmada çalışıyor maşallah. Adam bir tepki ver, bir inle, bir ohla ne biliyim . Bazı sözler onları çıldırtır, ama bazıları bu sözleri duymaktan zevk alır. Ona olan tutkunuzu ve arzunuzu barındıran sözler söylemekten çekinmeyin. Tahrik edici bir cümle de edebilirsiniz.


Genelde flört oyunlarıyla erkekleri büyülemeyi tercih ederler. Risklerin tahrik edici gücü. Erkeklerin görmekten en çok . Bir erkeği baştan çıkarmak istiyorsan, bunun yolu kendine güvenden geçer. Her ortamda işe yarıyor.


Filmlerdeki ya da televizyon dizilerindeki cinsel isteğini uyandıran sahnelerden söz et. Seni deli gibi istiyorum. Yanında olmamı ister miydin? Bir kadın evinden süslenip çıkıp evine dönene kadar kaç erkeğin şehvetini tahrik etmişse o kadar erkekle zina yapmış gibidir” diyen Burdur İl . Klişeleşmiş seksilik anlayışına karşılık bu içeriğimizde erkeklerin seksi bulmasına inanamayacağınız kadın giysisinden bahsedeceğiz. Beyin, şehvetli bakışlar ve güzel, etkileyici ve tatlı sözlerle sekse davet ederek . Hep uyardığım gibi,bu tür sözleri ardı ardına kurmayın,sohbet aralarına serpiştirin.


Bir Twitter sözü : “Beyaz giyme söz olur, dekolte giyme tecavüz olur. Dekolte ve erkekleri tahrik edici şekilde giyinen . Bu öpüşme taktiklerini kullanarak karşınızdaki erkeği baştan. Dört dudak ve iki dilin söz konusu olduğu sihirli bir anda yaratıcı olmalısınız! Ben, hep erkeklerin seks gücünü arttırmak için lüzumsuz kıyımların yapıldığını.


Kadınlar için böyle bir şey söz konusu mudur acaba? Ayetlerinde anlatılan kıssadan alınmıştır. Yatakta erkeğinizin aklını başından alabilirsiniz. Sevişirken erkekleri zevkten çıldırtan tüyolar Pudra. Yazışmak erkekler için tahrik edicidir.


Sevgiliye Güzel Sözler Sevgiliye Etkileyici Harika Söz. Onu da erkekler için yazdık. Yani biz bir kadın olarak erkeklerin bize .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar