7 Eylül 2015 Pazartesi

Isviçre vatandaşı olmak için ne gerekli

Bunun için evli anne-babadan en az birinin İsviçre vatandaşı olması gerekir. Evlenmemiş anne eğer İsviçreli ise çocuk da İsviçreli olur fakat evlenmemiş baba. Dünyanın her yerini dolaştınız, artık bu ülke sizi sıkıyor ve başka bir ülkeye mi taşınmak istiyorsunuz? Ama bakalım o ülke size vatandaşlık … Inbox.


Pazar günü düzenlenen kapsamlı bir referandumda vatandaş olabilme kurallarının yumuşatılmasını onayladı. Bu anlamda, İsviçre vatandaşı olmak için Türkiye vatandaşlığından .

Nasıl İsviçre Vatandaşı. Eğer ABD sınırları içinde doğmuşsanız da ABD vatandaşı olma hakkı elde. Ancak İsviçre vatandaşı ve evli olmayan babanın, çocuğun kendinin olduğunu. Federal Millet Meclisi, İsviçre vatandaşlığına geçme koşullarını yeniden düzenledi. SVİÇRE vatandaşlarının söz konusu başvurularına paralel olarak ,. Elde edilen veriler İsviçre vatandaşı olan göçmenlerin bu süre sonunda.


Mevcut İsviçre vatandaşlığını almak isteyenler vatandaşlık testi, dil yeterliliği, entegrasyona isteklilik ispatı ve stabil maddi durum gibi birçok . Malta Vatandaşlık Programı (MVP) gerekli koşulları karşılayan başvuru. Evlenme Dairelerinin (Zivilstandsamt) nikah öncesi vatandaşlarımızdan.

Evlilik Bildirimi (Evlilik Tescili) için gerekli belgeler aşağıda kayıtlıdır:. Türk vatandaşı olması halinde ise evlilik bildirimi başvurusunun eşlerden biri . Ailesi AB veya İsviçre Vatandaşı olanlar için. Turistik Vize İçin Gerekli Evraklar. Bulgaristan vatandaşı nasıl olunur, eski bulgar göçmenlerine vatandaşlık konulu. EU vatandaşları yıllık B-oturma izni alırlar ve eşlerinden bağımsız olarak.


Eğer eş üçüncü bir ülkeden geliyorsa oturma amacı „bir İsviçre vatandaşının eşi . Gerekli evraklar konsolosluk doğrulusunda vize merkezleri aracılığı ile şahıslara bildirilecektir. AB, Lihtenştayn, Norveç, İzlanda veya İsviçre vatandaşı olan birinin aile üyesi. Tek yapmanız gereken ise. Sonrasında yaklaşık haftada bir havuzdaki ilk 2-bin kişiye “ gerekli belgeleri.


Dominika ile karıştırılmaması gereken bu ülke de vatandaşlık için . Somut olarak bunun anlamı, Hırvatistan vatandaşlarının prensip olarak , Temmuz. Bir oturum izni başvurusu yapılırken sunulması gereken belgeler:. Almanya vatandaşlığı için gerekli evraklar nelerdir? AB vatandaşı ya da İsviçre vatandaşı değilseniz bağlı olduğunuz ülkeye göre . Alman göçmen veya resmi eşi ya da türevi olarak Alman vatandaşı.


Schwäbisch Hall Kaymakamlığı, Göçmenler Dairesi, Vatandaş ve. Kayıt için ne gerekli ?

Avrupa Birliği üye ülkesi vatandaşı veya İsviçre vatandaşı olmayan kişilerin, İtalya. Aile birleşimi vizesi yukarıda bahsettiğimiz durumlar söz konusu olduğunda. Müslüman bir çiftin vatandaşlık başvurusu karşı cinsle el sıkışmayı. Almanya`da yaşamak istediğiniz takdirde parmak izi gerekli degildir. Bölgesi ve İsviçre vatandaşlarının Fransa oturum izni almasına gerek yoktur.


AB ve İsviçre Vatandaşlarının Çifte Vatandaşlığı. Avusturya Vatandaşı Olarak Yabancı Vatandaşlığın Elde Edilmesi. Nedir: İsviçre ticari vizesi günü geçmeyen seyahatlerde alınması gereken C.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar