29 Temmuz 2019 Pazartesi

Ücretsiz doğum günü temaları indir

El yapımı, özel olarak boyanmış, kalp ahşap kutu tam size göre. Kutunuz ve çikolatalarınız üzerinde göndereceğiniz resimler ile size özel hazırlanacaktır. Kesede çikolatalı badem şekeri 8-Kalp çikolata. Yapmak için malzemelerimiz : Kalp kutu , renkli kağıtlar, makas veya kalp delgeç.


Işıklı kalp fotoğraf panosu sevgiliye hediye edilebilecek romantik bir hediye.

Sıcak Çikolata Seti (Baston Şeker, Sıcak Çikolata Tozu ve Marsmallows). Kişiye Özel Sonbahar Motifli İsim Ve Aşk Notu Yastık ile sevgiliye güzel ve romantik bir sürpriz. Yilbasi hediyesi olarak güzel bir kutuya marketten farkli farkli cikolata alip koydum.


Ama icine güzel notlar yazamadim. Sizce neler yazilabilir ? Senden daha tatlisi . KİŞİYE ÖZEL ÇİKOLATA VE 3GÜN ROMANTİK NOTU VE SENİ.

SEVGİLİYE HEDİYE 3GÜN NOTU AŞK ÇEKİ KALP KUTU SEVGİLİ CÜZDANI. Gün Notu Romantik Aşk Sözleri Aşk Şişesi Ad Çikolata Kombin Hediye. Artık çikolatalı sütünü içerken beni hatırlarsın aşkım. Bugün sizler için sevdiklerinize özel en güzel hediye notlarını. SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYE KUPA BARDAK ANAHTARLIK ÇİKOLATA.


Sevgiliye Çikolata - n11. Kalp Kutuda Fotoğraflı Çikolatalar. Bu yüzden gül yaprakları, aşk sözcükleriyle dolu notlar ve el . BEN ÖZGE YANİ özGeS Art:) KANALIMDA MODA ÇİZİMLER YARATICI ÇİZİMLER EL BECERİ ÇALIŞMALARI. Sen hayatımın kutup yıldızı oldun.


Anneler günün kutlu olsun! Bu sayfada hediyenize ekleyebileceğiniz komik ve esprili notları derledik. Kalp şeklinde kutunun içerisine, makasla tek tek kesilmiş kalp şeklindeki kağıtların.


Sevdiklerinize yollayacağınız hediyelere bu notlardan birini . Patlayan Hediye Kutusunda Sürpriz Çikolata Sepeti ücretsiz kargo ile HediyeFabrikası. Viski Taşı - Ahşap Kutusunda - İsme Özel - Hediye.

Kurumsal Kutular - Hoşgeldin Kutusu - Kuruma Özel Tasarım - Sıvama Kutu - Logolu. Gül Kartlarına Yazılabilecek En İlginç ve Güzel Notlar. Ankara Çiçek Siparişi.


Pasta - Çikolata ve Çiçek. Eşliğinde Notlar , sayfası ile birbirinden güzel çiçekler eşliğinde anlamlı sözler eşliğinde notları bulabilirsiniz. Dünyanın en tatlı ve en güzel sevgilisine ? Ayrıca romantik kalp notları da cabası.


Fikir olur :31: Bir kutu bul ve renkli. El emeği sevgiliye hediyeler :). Televizyon Ekranına Post-it Romantik Notlar. Sürpriz konserve kutusu sunumu ve içerisinde yer alan aşk dolu. Bu yıl sevgililer gününde bir değişiklik yapın ve bir kutu çikolata gönderin!


Seni Seviyorum Çünkü yazılı Aşk Notları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar