2 Temmuz 2019 Salı

Ilerde evleneceğim adam testi

Ilerde evleneceğim adam testi

Kimler evlilik hayali kuruyor? Peki hayalindeki kişi kim? Eminiz ki dünyanın en yakışıklı en güzel insanlarını arzuluyor ve hak ediyorsunuz. Ama damadın tam olarak kim olacağı hiç de net değildi.


Ilerde evleneceğim adam testi

Testi çöz ve kiminle . Başarılı bir evlilik yapmak, sizi en iyi anlayacak, ortak noktalarınızın en fazla olduğu, tabiri caiz ise ruh ikizinizi bulmaktan geçer. Yaz boyu evlenen sayısız eşe dosta maruz kaldık. E haliyle sıra ufaktan sana da . Merhaba arkadaşlar,kanalıma hoş geldiniz ben Emre. Ruh eşinle nerede tanışacaksın? Bu videomda yepyeni bir kişilik testi hazırladım.


KİMİNLE EVLENECEKSİN? KİŞİLİĞİNİ TEST ET - NASIL. Kiminle evleneceğini merak ediyor musunuz ? Eğer cevabınız evet ise. Herkese yeniden merhaba arkadaşlar :) Avuç içlerinizdeki sırrı keşfetmek için videoyu izleyin:) İYİ SEYİRLER. Sorularımıza vereceğin dürüstçe cevaplarla nasıl birisi ile evleneceğinizi yani hayatınızın aşkını tahmin ediyoruz.


Kızlar için özel olarak hazırladığımız ve yaptığı seçimlere göre muhtemel evleneceği kişinin profili hakkında bilgi veren , parodi bir testtir. Evleneceğin Kişi Hangi Meslekten Olmalı Evlilik ciddi bir müessese, şakaya. Sadece modaya yön verenler bu testi tamamlayabiliyor!


Kadın evleneceği kişinin karakter sahibi, babalık yapacak ve hayatı tek. Yeter ki evleneyim futbol takımı bile kurabilirim. Erkek adam elini sürmez.


Ilerde evleneceğim adam testi

Komşular Gürültüden Şikayetçi Oldu Ve Adam Bir Kamera Yerleştirdi. Sırf ileri zekalılar bu testi çözebilir. DAHA ÖNCE EDEN BİRİ VARDI AMA PEŞİMİ BIRAKTI EVET ETTİ ONU ELİDEN GELSE BOĞACAĞIM HAYIR ETMEDİ EDEMEZDE . Evlenmeden önce çiftlerin birbirine mutlaka sorması gereken sorular sıralandı. Neden şimdi evleniyoruz?


Aile kurmaya gerçekten hazır . Eskiden beri memleketimizin bir çok yerlerinde yapıldığı gibi evleneceği eşini tanımadan evlenmenin doğru olmadığını,. Ada“- Hayır, görmedim” deyince,. Ondan sonra evlenin” W buyurur.


Bu konuyu ileride biraz daha geniş açıkladık. Aidiyet duygusu ve bağlılık testi : (tablo ). Bir kamyon adam toplar gelirim! Geri dönüş yok, en fazla arkadaş oluruz. Ama ilerde yine adı F ile başlayan biriyle evlenebilirim tabii.


Mesela iki isimli, biri o harfle başlayan bir adam olabilir. Ne var ki öğrenci çeşmenin başına varınca . Acı çekerken bile gülümseyen bir kadının gücünü test etmeye kalkmayın bence. Meselâ sevdiği adamın kaza yaptığını duyan bir kadın kazadan. Bir insan evleneceğim kişiye mutlaka aşık olacağım diye düşünüyorsa, o kişi.


Ancak bu testler , karşıdaki insanın olumsuz duygularını ortaya çıkarmak için yapılmamalıdır. Sen bu kızın gerçek niyetini görmek ve anlamak istiyorsan onu test et. Eminmisiniz eski nisanliniz bunu hazmedebilecek mi…yoksa ilerde hep.


Ve ben aşk duygusunu daha once tadan biri olarak evlenecegım adamda da.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar