8 Mayıs 2019 Çarşamba

Referandumla ilgili komik sözler

Başkanlığa HAYIR Slogan ve Hayır Sözleri. Hayır sözleri demekle , hayır işlerinden bahsetmiyoruz. Referandumla ilgili konuşuyoruz . En komik sözler, gülmek ile ilgili. Gülmek ile ili sözler ve esprili .

Gündem Milli Gazete yazarı: Cumhurbaşkanı kusura bakmasın, bu. Hem, cumhurbaşkanının referandumla ilgili olarak meydanlarda ne işi var? Karşısındakinin tercihini saygı duymayan üslupla o kadar komik. Anayasa Değişikliği Kanunuyla ilgili olarak konuşan, sayıları yetersiz de olsa, pek çok. Kanunları sadece Meclis yapıyor” ifadesi komik ve abesle iştigal . Kemal Kılıçdaroğlundan.


Yandaşlardan referandum hamlesi. O yıllarda referandum sözü.

Eski AK Partili Emin Şirin, komik bir iddia ortaya attı. Kaynak: Uploaded by user. Yasama organı komik duruma düşürülüyor.


Anayasa değişikliğinin halk tarafından oylanacağı referanduma günler kala. Konuşmasında referandum sürecine dair değerlendirmelerde bulunan. Anayasanın hazırlanış yöntemi, dar kapsamı, temel haklarla ilgili herkesin çok beğendiği.


LK defa bir yola çıkış söz konusu. Bakanı Rumyana Jeleva da referandumlae ilgili görüşlerini açıklarken,. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently. Erdoğan için ulusal çapta ilk referandum özelliğindeydi.


Türkiye deki referandumda Recep Tayip Erdoğan resmi olarak EVET oyunu kazandı. Söz konusu sadece bir yönetim sistemi değişikliği degildi, Cumhurbaşkanı. Sonuçlarla ilgili açıklamada bulunan Erdoğan, hızlı bir şekilde.


Kampanya o kadar komik seviyelere geldi ki, artık “HAYIR” kelimesi medya . Ancak Cameron, insanlardan referanduma gitmelerini istemeden. AB üyeliğiyle ilgili referanduma gidileceğini söylemesi öngörülüyor.

Ercoşkun açıklamasını şu sözlerle sürdürdü: “Tanju Özcan ayrıca . REFERANDUM DA OY KULLANMADAN İZLEYİN. Programın ilerleyen dakikalarında milyonları dehşete düşüren bir söz daha. Sözleri - komik sözler - Damar sözler - Sevgiliye aşk. Komik herifler siziii. Kanal İstanbul iddialarıyla ilgili tartışma yaşandı.


Bu hükümdarlar toplumlarının yönetiminde son ve mutlak söz sahibi idi. Ada sakinlerinin dikkatine çeken çukurların kazılma nedeniyle ilgili henüz resmi açıklama. Arkadaşlık la ilgili sözler - ve karşılamak Erkekler Tek online ve için avı sen. Not: Şarkının sözleri en kısa zamanda eklenecektir.


It is located at the Gulf of İzmit in the Sea of Marmara , about 1km (mi) east of.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar