30 Mayıs 2019 Perşembe

Kendini güzel bulmamak

Kendini güzel bulmayanların bilinçaltı. Herkes kendini bu kadar güzel bulacak diye bir kural yok tabi! Dileyen kendini güzel bulmayabilir!


Dileğinize ben de katılıyor, herkesin bir an önce kendisini güzel bulmasını dilerim. Kendisini güzel bulmayan bir kişi, başkasına baktığında o kişiyi daha güzel buluyor. Güzellik standardımızı medyadan alıyoruz, peki neden o . Güzel hissederse de öyle algılanır.


Bunun sanmak la bir ilgisi yoktur. Karıştırılmasın lütfen. Kendimi çok da iyi bulmam fakat etraftan aldığım tepkiler tam tersi. Bazı kızlar kendilerini güzel bulmaz.


Bu tamamen yanlıştır. Dismorfofobi kendini nasıl belli eder? Biri size iltifat ettiğinde kabul edin: Biri size güzel olduğunuzu söylediğinde binbir çeşit mütevaziliğe . Raymond Hull çok güzel özetler: Herkese uymaya çalışan, sonunda kendini tüketir.


Dünyalık değerleri ele alırken kendinden daha aşağıda olanlara bak. Her insanın yaşam döngüsü onun kendini gerçekleştirme yolunda attığı adımlardan oluşur. O kişide, bilmediğin bir anında, kendini bulmaktır.


Modern anlamda kendini aşağılamanın dinamiğindeki en hassas nokta şudur:. Kadınlara hep çalışamayacak kadar değerli, güzel , özel oldukları hissettirildi. Planı uygulamak için uygun insanlar bulmalı ve planı onlara açıklamalıdır.


Anlıyoruz ki bu güzel ülke hep başka şeylerle meşgul edilmiş. Imm miss gibi kokun geldi hemen derdim. Ama önümüzdeki dönemde evlenecek olan bir bayan olduğun için sana asılamıyorum.


Misal, güzel söz işitmek herkesin hoşuna gider ancak kendilerine yönelik . Rosie Huntington Whiteley bir dergi için objektif karşısına geçti. Sonucunda güzel olan şeyler de bozulur. Bu senin kendini bulma yolculuğunda kendini tanımana, dinlenmene yardımcı olacak ve ruhunu . Buna göre güzellik , sonsuzun sonlu olarak kendini göstermesidir. Asla kendinden şüphe etme.


Geçmişte yaptıkların için pişmanlık duyma ve özür dileme. Hayatta her şeyin bir bedeli olduğunu . Anladığım kadarı ile kendine güzel bir kariyer planlaması yapmaya çoktan başlamışsın bile. Bana en güzel anılarım sorulsa, şüphesiz bir ay boyunca kendi başıma . Bir konuda erkeklerin onayına ihtiyacı olmayan ve desteklenmek zorunda hissetmeyen kadın, özgüven sahibidir ve bu durum, kendini güzel hissetmesine de . Sevdiğinize veya eşinize güzel sözler söyleyerek mutlu etmek istediğinizde, sevgiliye güzel. Kendimizi bulmakla bulabiliriz insanlığı yeniden. Kendi çevremden ve dışarıdan gerçekten güzel yorumlar, övgüler . Instagram Instagram, söyle bana, benden daha güzeli var mı bu dünyada?


Günümüzde sosyal medya giderek daha fazla kullanıcı ile . Fotoğrafınızı düzenleme. Size düşen, güzel bir şeyler bulmak, Kamera uygulamasını açmak ve . Zevk almak çok güzel bir şeydir ancak “gerçek mutluluk” değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar