15 Nisan 2019 Pazartesi

Günün sözü arşivi

Günün sözü arşivi

Dürüst olmak gerekirse, intikam diye bir şey yoktur. Her gün yeni bir günün sözü ve yazarı bu sayfada. Beğeneceğiniz anlamlı ve özlü . Bu Pin, Azər Mirzəyev tarafından keşfedildi. Güzel Sözler ve Anlamları - Ünlü Kişilerin İngilizce Sözleri.


Günün sözü arşivi

Sevdiğin bir işi seç, böylece hayatta tek bir gün bile çalışmamış olursun. Bilinçaltının farkında olmayan kişi, başına her geleni “kader” zanneder… -Carl Gustav Jung. Görüntülenme Sayısı: 0. Bilmek yetmez, Anlamak lazım.


Yapmak yetmez, Olmak lazım. Aslında her şeyi başarabileceğinizi gösteren ilham verici sözler. Biten Aşk Sözleri - Seni inciten bir kalbi bile sev fakat seni. Sevgilinizle paylaşabileceğiniz en güzel aşk sözleri arşivi , sizde aşk sözleri ekleyin.


Günün sözü arşivi

Her güzel çiçeğin etrafında kötü otlar biter. Sessiz Dörtlükler: Arşiv. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.


Sevgililer Günü mesajları için en güzel yeni mesajları ve sözleri derledik. Halk TV Kanalına Abone. Bülent Savaş Nota Arşivi - TRT Nota Arşivi - Otantik Müzik Aletleri - ODTÜ Nota. Yer İmiş Yine Gönlüm Hoş Değil Akarsu Gün Görsem De Çok Sefalar Sürsem . Bulutlar ve ben hep aynı yerdeyiz hala. Bugün bir şey dikkatimi çekti.


Günün sözü arşivi

Günün sözü bölümü en alta inmiş. Ferhat Tunç - Nice Günüm Nice Gecem Şarkı Sözleri. Tatlıses - Batan Gün Kana Benziyor Şarkı Sözleri.


Friedrich Nietzsche sözleri ve felsefe öğretisi ile kendi çağına tümden bir karşı çıkış. Gündüzün uzaması dakika - Ezânî sâat dakika geri alınır. Herkesin kalbinde, cömertlere karşı . Gemi limandayken ona sağlam demezler. Gemi bir fırtınadan sağlam çıkabilirse ona sağlam derler.


Bahçıvan bir gül için. SEVGİLİLER GÜNÜ Şiirler,Sözler,Resimler. Bu paralar bütçeye gelmiş, bu paralar bunlara dağılmış, bu paralar bir başkasına gitmiş.


Eğer bütçeden bu şekilde para çalınmazsa bir başka . Unutuldu yeminler Bir Kırık Kalp sözleri , Kavuşursak adı aşk olmaz, . Titiz ve yoğun arşiv çalışmalarıyla ortaya çıkarılan Suat Derviş . GÜNÜN SÖZÜ : Sen yürümeye başlayınca yol kendiliğinden görünür. Seni seviyorum demenin en güzel sebebi olan Şubat bu yılda geldi çattı. Birbirine aşkını itiraf eden ve bu yolda ilerleyen . Nokta tek başına konulunca, geri dönüşü yoktur;son sözünü söylemişsin demektir. Gün geldi eşyalar sevilir, insanlar kullanılır oldu.


Ya hayır konuşun ya da susun diyerek sözü yüceltiyor Efendimiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar