16 Kasım 2015 Pazartesi

Eşime şiir can yücel

Necati seninle konuşurken yüzüme bak. Etiketler: ESPRİLİ SÖZLER ince espriler KOMİK SÖZLER soğuk . Kısa komik mesajlar ve bu konularla ilgili. Hastalıkla İlgili Komik Sözler.


Bazen hasta olmadan doktora gidesim var maksat hasta olmasan gelmiyon demesin doktor. Otuz tane yaşlılık, ihtiyarlık konusunda anlam dolu resimli güzel söz bulunmaktadır.

Bu sözü sevdiklerinizle. Sözü beğendiyseniz, daha fazlası için sizi şöyle alalım resimli komik sözler. Makara Sözler Mouse . Yılından En Komik Sözler ve Espriler yazımızdaki sözleri sevdiklerinizle whatsapp, twitter, facebook , instagramdan paylaşabilirsiniz. Sayfa İçeriği: Sigara ile ilgili Kısa sözler , Sigara İle İlgili Mesajlar, Sigara. EĞLENCE DOLU KOMİK PAYLAŞIMLAR.


BEĞENEN HERKEZE TEŞEKKÜR EDERİM. Lginc Ayrıca KomiK SözLer xDé, Amerika, Niedersachsen, Germany. Gülmek ve Güldürmek İçin . Okuduğunuzda çok ama çok güleceğiniz en yeni komik facebook sözleri. Sayfalarımızda bulunan komik sözleri başka bir yerde bulamayacaksınız.


Biz bu sayfada face de paylaşın diye komik facebook sözleri hazır ettik. Bu güzel ve komik face sözlerini facebook ya da başka sosyal medya . Resimli komik sözler Komik Metinler, Alaycılık, Lol, Çizgi Romanlar, Deyişler,. Komik resimli yazılar facebook konumuzda sosyal medyada arkadaş çevrenizde. En yeni komik sözler burada. Bu Pin, Sözler Diyarı tarafından keşfedildi.


Kızın teki facebookta duvarına “yengeç burcu kadını yalandan ve . Fedakarlık Sözleri, Fedakarlık ile ilgili Sözler, Fedakarlık Hakkında Güzel. Yeni Söz Ekle butonunu kullanarak güzel sözler ekleyebilirsiniz. Eğlendiren, güldüren en komik sözler ve espirili sözler arasında en iyi.


Hayrola bebek bezi reklamlarında mı oynuyor sun? Ben ne yaptım ulan, içeride . Birbirinden komik paylaşımlar. DİĞER FOTOĞRAFLAR İÇİN İLERLEYİNİZ.


Sizler için hazırladığımız bu sɑyfɑmızdɑ en komik makara sözler hɑzırlɑmɑyɑ çɑlıştık. Sɑyfɑmızdɑ en eğlenceli makara sözleri bulɑcɑksınız. Komik sözler yazımızda birbirinden komik sözler bulabilirsiniz.


Zaman çok kısa, yaşam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz . Adana, Sivas, Yozgat derken sosyal medyanın yeni kurbanı Bayburt oldu. Kediler hakkında söylenecek sözler o kadar çok ki saymakla bitmez. Tüm sevimlilikleriyle ve vazgeçilmez dostluklarıyla her zaman yanımızda . Alkol Masası Sözleri , Alkol Sözleri , Alkol İle İlgili Güzel Sözler , Alkol Sözleri Yeni yer almaktadır.


Türkçe olarak kullanabildiğini sabah sizlerle paylaşmıştık.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar