5 Nisan 2019 Cuma

Günün sözü 2017

Günün sözü 2017

Dürüst olmak gerekirse, intikam diye bir şey yoktur. Kategori arşivi: GÜNÜN SÖZÜ. Bir gün …”, “Bir gün …” diye ilerleyenler “Hiçliğin” evine varırlar.


Güzel Sözler hakkında en güzel sözler bu sayfamızda. Anneler günü hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı. Sevgilimiz yok ama can . Sen bana bakma, ben baktığın yerde olurum. Giden gider Özlemem Huyum Böyle Gizlemem.


Ben bir filmi Iki kere izlemem! Her sene Haziran ayının üçüncü Pazar . Günün Demli Sözü : Doğrular kimin umurunda? Bir tane yanlış yap, bak hemen nasıl fark ediliyorsun! Bu gece, seni üzen şeyleri düşünerek uyuma, bir gün , biriyle, daima mutlu . Askerlik Sözleri , En Güzel Asker Sözleri , Etkileyici Asker Sözleri. Vedalar zor olsa da bazen gitmek gerekir.


Günün sözü 2017

Aşk Sözleri ve Mesajlarının yer aldığı sayfamızda bulunmaktasınız, Resimli. Bir gün bir yerde tekrar karşılaşırsak eğer, benimle yine tanış yine . Pedalları çevirmeyi sürdürdüğünüz sürece düşmezsiniz. Günü Benimki sözüm ona siyaseti politikayı sevmiyor ama yorumlamaktan da geri durmuyor.


Doğum günü sözleri bu noktada, doğum gününü kutladığımız kişiye karşı duyduğumuz sevginin bir nişanesi olarak öne çıkmaktadır. Hangisi Ağır Basıyor? Günün sözü : “Hiçbir şeye sahip olmazsan, hiçkimse sana sahip olamaz.


Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, bugünkü yazısında Genel . Acemi Finansçının Türkiye Sermaye Piyasaları ve iş . Leaks diye adlandırılan o meşhur bloguna post ettiği son sözleri bunlar oldu. Gündüzün uzaması dakika - Ezânî sâat dakika geri alınır. Herkesin kalbinde, cömertlere karşı . Nişanın için de hala davetiye sözü seçmediysen bu yazıyı inceleyebilirsin: En . Akýllý kiþilerin en büyük talihsizliði, salaklarýn abuk subukluklarýyla baþa çýkmak . Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş . Yağmur daha bir anlamlı gelir, yüreği dünden ıslak kalanlara. Babalar Günü bu sene Haziran Pazar gününe denk geldi. Bir gün öyle bir espiri yapacağım ki zalimler gülmekten ölecek.


Bu sadece kötü bir gün , kötü bir hayat değil. Kimler girdi aramıza Hep sorular bir cevap yok Suçlu nerde bir gören yok Biri gelsin yardım etsin Benim sana söyleyecek bir sözüm yok Bu yaz gününde ne oldu . Namazdan da önce gelir. Doğum günlerinde sevdiklerinize ne kadar özel doğum günü hediyesi sunsanız da söyleyeceğiniz sözleri n de onlar için . Anneler Günü Sözleri ona olan sevgimizi belki bir nebze olsun gösterebilir.


Günün sözü 2017

Kuranda bir çok yerde anne hakkından bahseder. Mart kadınlar günü resimli mesajlarını hazırladık. Sözün bu tılsımlı gücünü sözler ve mesajlarla sizlere sunmaya çalışacağız. Aralık ayında başlayacak olan yeni dizi Hekimoğlu her Salı günü.


Siyah bir örtüyle üzerimizi örten, günün keşmekeşinden ve yıpratıcılığından uzaklaştırıp huzur veren, sakinliğinin ve sessizliğinin içinde çok şeyler saklı olan,.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar