10 Temmuz 2018 Salı

Askere sürprizler

Daha hızlı”, “çok iyi gidiyor” gibi seslenmeler erkekleri yatakta çılgına . Erkekler yatakta ne istemez? Doğruluğundan şüphe duymadığınız bilgileri gözden geçirin. Kadınlar yatakta ne yapacaklarının söylenmesine bayılır.


Efsane 3: Kadın da erkek kadar seks İster.

Cinsel ilişki sırasında edilgen ve hareketsiz kalan kadınlar daha çok cinsel sorun. Bu kadınların karşı cinse yönelik cinsel istek duymalarını sağlamaya çalışmak . Kadını yatakta mutlu etmenin yollarını anlattık. Bu yöntemlerle kadını yatakta tatmin edebilir ve onun vazgeçilmez erkeği siz . Oysa erkekler sadece yatakta uzanan ve her şeyi erkekten bekleyen kadınlarla birlikte olmaktan hoşlanmıyor.


Ne kadar tecrübesiz olursanız . Bir erkek kendini daima güvende ve emin hissetmek ister.

Her fırsatta kadınlara bunu öneriyoruz. Her kadın aslında lider ruhlu sözünü geçiren erkekleri ister. Bu da size karşı daha çok güven duymasını sağlar. Sevişirken erkeklerin en çok duymak istediği sözler. Normal hayatta yer bulamayan kelimelerden bazıları, yatak odanızda başrol oynayabiliyor.


Aksine, erkeklerin böyle bir dil kullanması sonucunda çoğu kadının bu tür bir yaklaşımdan . Oysa kadınlar cinsel sorunlarını dile getirmek, yardım almak ve eşleri ile olan ilişkilerini geliştirmek istiyor. Daha mutlu bir seks hayatı için her kadının bilmesi gereken yatak gerçekleri. Bir kadın ne kadar bağırıyorsa o kadar onu mutlu ettiğini düşünecek ve . Fanteziler ve özellikle de fantezilerini paylaşan kadınlar , erkeklerde ayrı bir yere sahiptir! Bunlar kadının erkeği yatağa ittirmesi, kadının istediği pozisyon için erkeği.


Seks bittikten sonra, eğer onlar için iyi bir deneyimse sizi yakınlarında tutmak isterler. Bazen kadınlar sevişme esnasında ya da hemen öncesinde öyle cümleler. Sadece bir erkeğin en çok duymak istediği şeyler olduğunu söyleyebilirim.


Genellikle seks sonrası iltifat duymaya bayılırlar.

Hem kendinizi yeniden gözden geçirin hem de önerilerimize kulak verin deriz. Hiçbir şey erkekleri sizin sesinizden adını duymak kadar o anda. TAGS: erkek, kadın , cinsellik, haber, kıbrıs . Benim adım ne, bana ismimi söyle! Adımızı duymak bizi çıldırtıyor. Aşkım, sevgilim , bebeğim gibi hitaplar mutfaktan su isterken iyi hoş da yatakta.


Bir kadın yatakta ne ister sorusuna verilecek cevaplarla kadınlar hakkında çok önemli bilgilere. Peki kadınlar yatakta ne duymak ister ? Gazâli, İhya kitabında peygamberimizin cinsî münasebeti aceleye getirmediğini, yatakta acele eden . Kadın sevildiğini ve güzel olduğunu duymak ister. Fakat her kadın maalesef yatakta dışarıdan göründüğü kadar başarılı değildir.


Konuşmaya çok önem veren kadınlar , yatakta da konuşmaktan yanalar. Evli bir kadının görüşleri ise şöyle: Her zaman beni sevdiğini duymak istiyorum . Burçların tüm özelliklerini toplasak gizli köşelerine ulaşır, yatak odalarını. Mis kokular sürülmüş, kadınları tüylü terliklerini, erkekleri ipek . Bu mutluluğu birkaç cümleyle . Bu ilkeye göre hareket.


Yatakta hırçın olmak erkekleri baştan çıkarır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar