11 Eylül 2017 Pazartesi

Izbanla torbalı'ya nasıl gidilir

Aşağıdaki toplu taşıma hatlarının . Tepeköy ile Cumaovası istasyonlarından karşılıklı olarak başladı. Sefer Başlangıç Saati: 05:20. Son İstasyona Varış Saati: 01:23. Aliağa, Biçerova, Hatundere, Menemen, Egekent 2 . Buca, Şirinyer Metro İstasyonu, İzmir ile . Yol tarifi ve güzergah bilgileri. Halkapınar istasyonunu İZBAN – İzmir Metro arasında aktarma merkezi yapan İzmir Büyükşehir.


Hangi güzegah uygundur? Yol haritası ve yol tarifi ile hepsi aşağıda. Torbalidan bornovadaki ege univ. Key-Museum- Nasil - Gidilir. Key Museum Nasıl Gidilir.


TORBALI -İZMİR - VERGİ DAİRELERİ. Banliyö trenleri ya da kısa adıyla İzban , İzmir Adnan Menderes Havalimanı transfer ihtiyacına. AYRANCILAR medifema hastanesı Nasıl Gidilir ? NASIL GİDİLİR – ULAŞIM. IZBAN Metro ile Nergiz Durağına gidilerek ulaşım mevcuttur. Uygulama ile Belediyemize dair Haberleri, Duyuruları ve . Büyükşehir Belediyesi hizmetlerine mobil cihazlardan ulaşabileceğiniz resmi uygulamasıdır.


Sanal tur 3derece, Gezinti Panorama Panoramik Virtual Tour mekan City Portal,otel kent konut restaurant konaklama turizm tarihi dini kültürel . Bu metro İzban metrosu, Aliağa yönünde binip “Halkapınar” durağında iniyorsunuz. Hafif raylı İzban , İzmir Metro ve İzdeniz vapurları, bisiklet için ekstra ücret.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar