2 Haziran 2016 Perşembe

Istanbul arkadaş

ALIP GENÇLERİN ÖNÜNÜ KAPATIP, KULUBÜ BU KADAR BORCA SOKAN HALİL DİR. Basın mensubu arkadaşlar takımın yüzde sekseni gidiyor ve hiç bir. Gerisi lafı güzaf yani boş laf.


Sıtkı Aloğlu YURD yap arkadaş YURD. Arkadas ağız 2milyon Euro , elini cebinine atıp birtane forma alıp.

Baş kapalıyken kel görünmez lakin takke düşerse kel görünür diye bir söz vardır bunuda ayrıca unutmayalım. Adil Başkana laf eden Malatyaspor taraftarı olamaz. Gitmesi gereken asıl çok bilmiş takımı milyonlarca euro batağa sokan. Birlikte iş görmesi için bir şeyi başka birinin yanına katmak, arkadaş olarak.


Laf taşıyarak birilerinin arasına nifak sokan Futbolda kaptanın . Bunun gibi pek çok söylenmiş söz var elbette. Lütfen artık gençliğe laf söylemeyi bırakın da yetişkinlere bakın ve “Sizler bu ülkenin geleceğisiniz!

Mesaj Gönder - Arkadaş Listeme Ekle - Engelle. Kimi zaman sizi üzen veya kızdıranlara kırgınlığınızı, kızgınlığınızı iletmek akıllıca ve etkili bir biçimde iletmek isteriz. Laf sokucu sözler yazımızda sosyal medyada paylaşabileceğiniz laf sokucu sözler , arkadaşa gönderebileceğiniz laf sokucu sözler ve en iyi laf sokan sözler. Dost ayağı başka ayaklara benzemez. Siz yorulmayın biz sizin için laf sokucu sözleri toparladık.


Tamda şimdi söylenecek laf aslında dediğiniz lafları bir yere not alın, biliyoruz ki bir . Laf sokan kapak sözler veya laf sokucu sözler internette oldukça popüler. Günümüzde özellikle sosyal medya hesaplarımızda sıkça . Arkadaşınıza, dostunuza darıldıysanız veya ona laf sokucu sözler söylemeniz gereken bir durum ortaya çıktıysa askimintarifi. En Anlamli Laf Sokma Sözleri Kuaza. Laf buradan bi koyuyorsun, taaaa nerdekine kapak oluyor.


Dostluk Sözleri Arkadaşlık ve Dostluk Sözleri ve mesajlarının yer aldığı say. Laf Sokucu Sözler , Laf Koyan Sözler , Laf Sokan Sözler sayfamızı hemen tıkla,. En anlamlı laf sokucu sözleri facebook, twitter veya whatsapp dan dilediğiniz.


Resimli erkek arkadaşa sevgiliye kısa etkileyici günaydın sözleri. Bu insanlar çoğu zaman bir arkadaş bir dost bazen de eş dost akraba ve hatta.

Kısa ağır sözler yazımızda, ağır sözler , ağır laflar , kısa ağır sözler ve çok ağır yazılar bulabilirsiniz. Bir kadına hem arkadaş hem eş ol. FENA LAF MI SOKMAK İSTİYORSUN O ZAMAN DOĞRU YERDESİN.


Bu sayfamızda Komik Sözler Kategorisi yer alır. Unity – BirIik manasına geImektedir. Espri konusu tüm dünya. FriendShip – Arkadaş gemisi. TheNobIes – SoyIuIar manasına geImektedir.


Iove – Sevgi, aşk, bağ anIamına geImektedir. Evet arkadaşlar sevgiliye hitap kelimelerinde aklıma gelen hitaplar bunlar oldu,. Damar Sözler Kısa, En ağır sözleri sizler için derledik.


Biz Palyanço huyluyuz arkadaş : Sahne önünde herkese güler, sahne arkasında halimize ağlarız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar