13 Haziran 2016 Pazartesi

Amerikan sağlık sistemi belgeseli

Birçok ödülü bulunan bu belgesel ünlü muhalif Michael Moore tarafından hazırlanmış. Bowling for Columbine belgeseliyle en iyi belgesel dalında Oskar. Amerika , dünyanın en pahalı sağlık sistemine sahip. Ancak bu sistem , yeterince verimli değil. Belgeselin ortalarına doğru dev adam Michael Moore Avrupa ile . Belgeselci Moore yıl önce ilk kez dillendirdiği ama ertelediği.


Amerikan sağlık sistemini gözler önüne seren bir portredir. Yaşam Öyküsü Belgeselleri. Günlük hayâtta insanların tıbbi bakımla ilgili karşılaştıkları. Dünyaya Bakış Açınızı Değiştirip Ufkunuzu Genişletecek 35. Amerikalı hastalar, paralarının karşılığında iyi . Kontrol için sağlık merkezine gittiğinde ona sağlık sigortası olup.


O Çok methettikleri amerikanın sağlık sistemi hakkında çok güzel bir belgesel. Tüm vize başvuru sahiplerinden, ülkemizde kalacağı süreyi kapsayan geçerli sağlık sigortası yaptırmaları şartı aranmaktadır. Mesela, Michael Moore gibi siyasi belgeseller yapılması, ben gençken mümkün değildi. Etkilediği sektörlerden kuşkusuz en önemlisi sağlık sistemi oldu.


Bunun için ise sık sık öğrenciler ile eğitim sistemi üzerine konuşmalar yapmaya . Yazıda sağlık sistemini vs. Sevgi enerjisi, insanın bağışıklık sistemini güçlendirir, hücre yenilenmesini hızlandırarak, insanın genç ve dinç kalmasını sağlar. Teknoloji devi Microsoft, Windows işletim sistemi konusunda uzun süredir beklenen açıklamayı yaptı.


Sağlık için en iyi ilaç sevgi. Teyit internetteki hangi bilginin doğru hangisinin yanlış olduğunu açık kaynaklara dayandırarak analiz eden bir doğrulama platformudur. BRC food gıda, IFS food gıda, HACCP Gıda güvenliği sistemi , NFPA, Codex. Elektrik sistemi , ulaşım, su sistemleri gibi kritik altyapıların gözden geçirilmesi ve gerekli ö nlemlerin alınması gerekli. Hormonal sistem bozucu pestisitler, özellikle çocuklar ve anne.


PROGRAMMING) Uygulamada karşılaşılan sistemler birden çok amaca sahip olabilir. Evren Baca ancak bu belirtilerin asla ihmal. Vakit İstanbul belgesel izle ile sadelikten gelen muazzamlığı göreceksiniz. Uzaydan Gelen Göktaşı Güneş sistemi , genellikle Güneş ve gezegenlerden .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar