19 Şubat 2016 Cuma

Foça da denize girilecek yerler

Foça da denize girilecek yerler

Eski foça küçük ve sevimli hem eğlenceli hem huzurlu eşsiz bir yer (İpucu). Hem denize girilir hem manzara izlenir. Manzara güzel mekanlar hoş eski foça kadar olmasa da güzel ☺️(İpucu). Kendi ülkesine döndüğünde gezip gördüğü yerler hakkında yazdığı.


Foça da denize girilecek yerler

Buranın denizi mavi bayraklı bir plaja sahip ancak kumsal yok, plajı taşlı . Halk Plajı, denizin keyfini çıkarabileceğiniz el değmemiş yerlerden. Turistik tesis ve herhangi bir işletmenin olmadığı koyda kıyıda denize girilecek bölüm de sınırlı. Türkiye genelinde denizlerin temizlenmesiyle ve deniz polislerinin kirliliği önlemesiyle birlikte denize girilebilir derecedeki plajlar gözle görülür . Hemen arkasında yer alan çamlık alanda mangallar yakılmaya . Konum olarak İzmir ilinin kuzey bölgesinde yer alır.


Güzel şehrim İzmir, deniz konusunda çok şanslı bir yer. Yine önemli bir karar, ticari aks olan yerlerde konut alanı dahi olsa bu . Ancak bunları yazmadan önce . Yaz ayları geldi çattı, sıcaktan bunalanlar kendini plajlara attı. Tam merkezden pek denize girilmiyor ama yürüme mesafesi uzaklığında denize girilebilecek yerler mevcut. Eski foça ile yeni foça arasında kalan Sazlıca Koyu, hem günübirlik tatilciler için ideal bir yer olup hem de kamp yapmak . Gene Ilçe Merkezinde denize girilebilecek çok önemli plajlarimizdan birisi de Iskele . Merkezdeki plaj boyunca uzanan sahilin birçok yerinde rahatlıkla denize girilebilir. Sole Mare, Aya Yorgi.


Foça da denize girilecek yerler

Foça doğal ve tarihi. Gerek merkezde gerekse koylarda denize girilebilecek pek çok sayıda mavi bayraklı plaj bulunuyor. Diğer plajlar gibi şemsiye, şezlong gibi hizmetleri bulunmayan ve çok . Yüzmeyi az bilenler ya da çocuklar, dalgalı ve derin denize girerken tedirgin olurlar. Onlar için sığ dalgası olmayan denizler daha cazip gelir. Calisanlar genel olarak isini iyi yapiyor ama tabii her yerde oldugu gibi ukala.


LCD ekran uydu yayınına sahip televizyon ve klima yer alır. Bu değerler Kalite Kontrolünden geçmemiştir. Deniz Suyu Sıcaklıkları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar