5 Şubat 2016 Cuma

24 Saat açık hamam ankara

NEZİH VE TEMİZ TÜRK HAMAMI. Profesyonel Ekibimiz Size En Kaliteli Hizmeti Verebilmek İçin Hizmetinizdedir. Fin hsmami ,saunasikese,köpügu ,yağ masaji ,bardak cekme ile bel agrimdan kurtuldum.


Bir saat masaj 1tl. AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ.

Açık ve kapalı olarak hizmet veren termal havuzlar sayesinde romatizmal . Mekana ait resim, konum haritası ve yorumları . Yeniay Hamamı ( saat açık ). Hamamlar , uzun müddet kalmamak şartıyla, sıcak su ve sabunla yapılacak vücut. Pazartesi, Perşembe, Cumartesi. Sauna ve hamamımız Erkek ve bayan kısmı olarak gün saat hizmet vermektedir. FES Spa olarak yoğun iş hayatının bedeninize yüklediği stres, yorgunluk ve kaygılar ruhunuzu yıpratırken, eğitimli, deneyimli ve titiz kadromuzla size .

TARİHİ ÇEMBERLİTAŞ HAMAMI. Hergün 06:– :. Hamam Haftanın her günü saat açıktır. Spor sonrası içinizi ferahlatacak meyve suları veya hamam. Konaklamanız boyunca SPA, suana ve hamam gibi olanaklardan. Müşterilerimize güvenilir ve hijyenik bir hizmet vermeyi . Randevu iptalleri saat önceden bildirilmelidir.


Aksi takdirde fırsat . Ek ücret karşılığında kahve masajı, yarım saat ve bir saat olmak üzere vücut. Türk hamamı ritüelinin yanı sıra sauna ve buhar banyosunun keyfini çıkarabilirsiniz. UZAĞA GİTMEYE GEREK YOK. Ankara - Antalya Ofislerimizde.


Bay - Bayan ayrı Termal Havuzlar, Jakuziler, Türk Hamamları , Fin Hamamları (Buharlı Sauna), Tepe Bar, Oyun Salonu . Tarihi Karacabey Hamamı burada bulunmaktadır. Göre Kaplıcalar Hamamlar Termal Kaplıca Pansiyonları Otelleri. Saat açık resepsiyon.

Kızılcahamam Belediyesi Pansiyon Evleri saat kesintisiz bir şekilde özel güvenlik. Saç Kurutma Makinesi. Misafirler için spada sauna, buhar banyosu ve hamam mevcuttur. Bu otellerde sauna, SPA ve hamam gibi hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Bahçelievler SPA, Sauna, Türk Hamamı, Jakuzi, Fitness, Yüzme Havuzu, Lig TV, D Smart.


Anında Teyit İmkanı, gün saat Canlı Destek! En uygun fiyatlarla Agoda. DANS SALONU, DİSKOTEK. SINIF VE LÜKS OTEL, 1. Yeni Ay Hamamı ( saat açık ) Adres : Plevne Cad. No 6 Demirlibahce Mh.


Tesisimizde kapanış saatinde yarım saat önce çıkış verilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar