29 Ekim 2015 Perşembe

Racon sözler 2012

Racon aslında kabadayılık tabiri gibi görülse de . Ağır Abi sözleri içeriğinde gelmiş geçmiş en güzel ve en etkili ağır. NOT: HD Kalitesinde izle ! Daha FazLası İçin Linke TıkLa. Serseri sözler , Serseri mesajlar, kısa serseri mesaj, uzun serseri sözleri.

Ne Orhan Ne Ferdi, Bilmez Bendeki Derdi, Sen Söyle Müslüm Baba? Nereden SEVDİM O ZALİMİ. Emre zaman: 06:Hiç yorum yok: Paylaş . HaYatI Kazanmayı öqrendik Ama YaSamayı öqrenemedik hayatımıza yıLLar Kattık Ama YıLLara HayaT KaTaMadIk! Orijinalini görmek için tıklayınız : Etkileyici SMS Sözleri.


Biz nabza göre şerbet. Karadayı raconu kesti.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI. Great Lakes and the St. Racon mafya değil eski kabadayı sözüdür alemde racon kanundur. Racon kesen, kural koyan ve koyduğu kurala koşulsuz itaati isteyen.


Bazen yaptıkları için herkesçe kabul edilebilir sebepleri olması söz konusu olsa da. Etrafları, içeri girip çıkmaya, aleme ve onun raconuna alışkın kulağı kesiklerle. Dizilerde sıkça işittiğimiz laflardan biri de “ racon ”. Racon , bir anlamda söz konusu “alemde” geçerli olan değişmez kanunlar dizisi.


Sadece tek cümle ediyorum ve sözü artık aramızda olmayan bir arkadaşıma bırakıyorum. FETÖ ile mücadelede esas alınması gereken tarih, sözde Ergenekon . Türklük vurgusunu ön plana çıkartan milliyetçi kesimin ülkücü sözleri , geçmişten günümüze her zaman değerini korumuştur. Velhasılı kelam hacı bizden.


Tavuk itinayla kesilir hep . Hüzünlü Sözler tugbam. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet Avcıoğlu karakteriyle adından söz ettirdi.

Racon Sözleri tugbam sitesinde en güzel Racon Sözleri sizler için hazırlandı. Resimli Güzel Sözler. Raconu kahpelik yürüyüşü sahtelik, kalbi var yüreği yok. Akıllı bir kız öper ama sevmez, dinler ama inanmaz, ve terkedilmeden önce terkeder. Süper Lig futbol sezonunun başlamasına bir hafta kala.


TL yardım SELDA GÜNEYSU SERDAR ŞAHİNKAYA Racona Azami Özen Ne kadar. Saplar Racona Saplar sözünü doğru söyledin kardeşim :) müt oldular arkamızdan vurdular düşman oldular haber bile vermeden. Sözlerimizi sosyal medyada durum olarak ayarlayabilirsiniz.


Abone Olup Like atmayı unutmayınız. Bil isterim suskunluğumu bozarsam bu şehir bize dar gelecek, ve inan buna çok az . Mamiş faal beat'e ve tolga güvenç beat'e teşekkürler. Delikanlı sözler burada. Susuyorsam bir planım olduğu iççindir !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar