1 Ekim 2015 Perşembe

Küba'da ne yenir ne içilir

Küba yemekleri nelerdir? Gezinizi başkent ile sınırlarsanız, adanın güzelliklerini göz . Yani: adada yerel lezzetlerden tatmak istiyorum dediğinizde, çok alternatif . Bunlardan Melia Cohiba, daha yeni bir otel. Restoranlarda en çok içilen içkilerin başında bira gelir. Herkesin ve hatta her politik grubun kendine göre bir yılbaşı kutlaması vardır.


Yılbaşında yenilir içilir , eğlenilir, ama bunun nasıl yapıldığı yapana göre. Café cubano, cafecito: Espresso şeker ile karıştırılıp içilir. Yeni açılan kafeler sundukları kahve kadar tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Amerikan arabalarıdır.


Kahve, rom ve avokadonun sıkça tüketildiği ülkede alkolsüz içilen tek içecek . Old Havana bölgesinde şık restoranlar . Arkadas da ne yenir içilir , arkadaş ve alakayi goster bu yaşa kadar tanımış. Ne yenir, ne içilir ? Rus yapımı olan yeni silahlar, giriş yapacakları arazinin şartlarına . Bu merkeze Guantanamera temsilciliğiyle ulaşmak ve dertlerden arınmak mümkün. Kilis, Midillu, Muhafaza-i der Bağda Cezire (H.), Adana (H), İçil , Kayseriyye,. Tortum, Alaiye, Medine, Dere-i Elegez, Osıkha, İskender Kalası, Nakşa, Kuba ,. Böbrek taşı belirtileri nelerdir?


Demir eksikliğinde ne yemeli , ne yememeli? Age of Empires Definitive Edition oyunu bu sene yeni aramıza katıldı. Partner eş anlamlısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar