12 Ekim 2015 Pazartesi

Kocamın doğum günü için güzel sözler

Eşe en güzel doğum günü sözleri için size yardımcı olabiliriz. Mesela neler mi olabilir? Seni çok seviyorum canım kocam.


Doğum günün kutlu olsun canım kocam , dileklerinde gerçekleşsin. Gelecek yıllarda çok daha güzel , huzurlu ve mutlu günlerde yaşamak dileğiyle seni bir .

Biricik eşim kocama söylenecek doğum günü söz ve mesajını sizin için bir araya getirdik. Kocaya doğum günü mesajlarını eşinizle sosyal . Hatıralara değer biçmemiz imkansız ancak bunlara daha güzel anılar . Bu bir doğum günü sürprizi, sana şans getirmek için burada. Bu yüzden hemen gözIerini kapat ve bir şey diIe. MutIu yıIIar sevgiIi kocam.


Bu gün güzeller güzeli eşimin doğum günü.

Hayat hep sana mutluluklar getirsin bir tanem. Güzel Sözler Kocama Doğum Günü Mesajları. Bu Sayfada Kocama Doğum Günü Mesajları Kısa Sözler yer almaktadır.


Hayatınızın en değerli kişisini “eşe en güzel doğum günü mesajları “ sayfamızdan aldığınız bir sözü. Kocaya Doğum Günü Mesajları ile ilgili diger sozler 1. Benim kelimelerim biraz yetersiz diye düşünenlerdenseniz işte o özel günde . Eşe doğum günü sözleri ile eşinizin yanında olduğunuzu hisstettirin. Bugün canım eşimin doğum günü.


Seninle geçirdiğimiz güzel yılların bir ömür boyu sürmesi dileğiyle iyi ki doğdun. Evlilik yıldönümü sözleri ile sevginizi en romantik şekilde ifade edin. Konu basit bir doğum günü tebriği olamayacak kadar özel olduğu için de, evlilik yıldönümü . Dünyanın en güzel gülünün doğum günü bu gün. Kristal kelebek Hâfız, Allah, Müslüman, Din, Şiirler, Deyişler, Özlü Sözler.


Eşime yollayabileceğim en güzel doğum günü mesajları. Benim canım kocam iyi ki doğmuşsun, nice güzel nelere. Eşime uzun sözler yazımızda karıma sözler , kocama sözler ve eşime sözler uzun.

Uzun Günaydın Mesajları - Uzun Doğum Günü Mesajları- Uzun Ayrılık Sözleri. Sevgiliye doğum günü mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaşabilirsiniz. Kocamın doğum günü için güzel sözler. Beni sonraki yorumlar için e posta ile bilgilendir. Eşine söz geçirmek için.


Arkadaşlar sitemizde izlediğiniz dizi veya . Sevdiklerinize atabileceğiniz en güzel doğum günü mesajlarını sizler için derledik. Senin sevginin yeri gönülde hep özeldir. Erkeğe gönderilebilecek en güzel ve en anlamlı doğum günü kutlama mesajları. Sms veya hediye notu olarak yazdırabileceğiniz doğum günü sözleri burada. Canım kocam , doğum günün kutlu olsun.


Karadenizli Nenemizden Süper Maniler Atma Türkülerin Son Ataları. Doğallığın Kıraliçesi. Atışma - sataşma manileri Mani Bahçe. Kaynana - dünürler atışması.


Gençler kendi aralarında, karşılıklı mani atışmaları da yaparlar. Maniler , ilin doğal güzelliklerinin yanında sevdaları, ayrılıkları konu alır. Bu sayfada bilgi yok.


Kültür çeşitli unsurları karşılıklı birbirlerine bağlı olan bir bütündür. Geçmişten günümüze dek süregelen gelin-kaynana atışmaları , gelinin kaynanayı ,. Ancak, halk hikâyeleri içerisinde gördüğümüz veya âşıklar tarafından mâni tarzında yapılan atışmalar - da anlam karşılıklı mânilere taşabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar