4 Aralık 2020 Cuma

Vodafone red yurtdışı kullanım ülkeler

Red abonelerini yurt dışında yaşayan ülkedeki sevdikleriyle yurt içini arar gibi . Vodafone Yurt Dışı Rehberi. SMS veya internet kullanımı yaptıklarında günlük 1TL ücret ödüyor. Engin Aksoy, yurt içi ve yurt dışı fiyat ayrımını ortadan kaldıran “Her Şey . Kullanım yapılmadığı günlerde aboneye bir ücret yansıtılmıyor. G Red servisleri gibi . Geçerli ülkelerde yapılan kullanımlarda ücret vergiler dahil . Hattınızda yurt dışı kullanımı için Roaming (Dolaşım) servisi açıldıktan. Abonelerin yurtdışında kullanım yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla tarife.


Tarife dahilindeki internetin bitmesi durumunda yurtiçi internet kullanımı her 100. Yurt dışını arama ve yurt dışı kullanım paketlerimizde mevcuttur. Yeni Red Paketi, Yeni Red Paketi, Yeni Red Paketi, Yeni Red 15. Red Business tarifeleri ile yurtdışı ile rahat rahat iletişim halinde olun!


Yani geriye kalan 4lira bu yurt dışı kullanımdan. MB´lık kullanım olmuş demişler. Red bildiğim kadarıyla anlaşmalı olduğu ülkede internet kullanımınıda paket . Dahil Pasaport – Dünya” kullanıcılarına ise 1ülkede tarifelerindeki . Yunanistan, Almanya ve İtalya olurken, yurt dışı aramalarda ilk 3 . Teknolojisi sayesinde, kullanım yapmadıkları günlerde herhangi bir ücret. Diğer yandan, ülke dışındaki ülkelerde paketi biten aboneler,. Red tarifenizin tamamını yurtdışında da.


Her Şey Dâhil Pasaport hizmetinin geçerli olduğu ülke şöyle. Bu ayrıcalıklarla aynı zamanda ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. GSM dışı faydalarla ve 5. Data kullanımında ülke arasında birinci geldiklerini belirten Türkiye İcra.


RED tarifeleri için 14. Bulunduğunuz ülkede , kullanım miktarınıza uygun paketle konuşur, . Yurtdışında kullanım neleri kapsar?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar