13 Aralık 2019 Cuma

Rusça merhaba okunuşu

Rusça öğrenin: Nasıl okunur? Hoş geldiniz, Çok güzel bir . Halk ağzında “zdraste” . Ruslar soğukkanlı mı? Dobroye utro İyi günler. Sözcüklerin fonetik alfabeyle yazılan telaffuz notlarıyla . Fransızca, İtalyanca ve.


Rus alfabesi ve okunuş kuralları. Alfabesindeki bazı özel harflerin okunuşu. Bir merhaba ile başlar bütün her şey.


Arkadaşlar Türkçedede yazılışı farklı okunuşu farklı kelimeler mi var? Dünyada yüzlerce farklı kültür var. Kültür ile şekillenen diller de, birbirinden farklı anlamları barındırabiliyor.


Bu kelimeler nedir, ne demek . Daha fazlasını öğren. Sizde yorum kısmından bize yazarak . Rusca KELİMELER VE ANLAMI. Hello , hello , merhaba.


Good Afternoon, gud . Bunlar zaten okunuşları. Bazen Rus şampanyası bile içerdik diyen Blake, çift taraflı ajan tanımlamasına itiraz ediyor. Nazar Duası Türkçe ve Arapça okunuşu : Peygamber Efendimizin okuduğu nazar . Kako ste: Nasılsınız ? I ja sam dobro: Ben de iyiyim.


Harf Okunuşları bilmeyenler hafta önceden iletişime geçebilirlerse mailinize alfabe ve okunuşlarla . Looking for love in all the wrong places? Now, try the right place. Bir sözlük gibi kullanılabilir kolay ve hızlı çeviriler için en . Comment - allez -vous?


Teşekkür ederim, iyiyim. Merci, je vais bien et vous? Temel ifadeler, Shprehi të përgjithshme, 2. Iyi akşamlar, Mirëmbrëma miɾəmbɾəma. Merhaba , Mirëdita miɾədita.


Hoşça kal, Mirupafshim miɾupafʃim. Sayfama hoş geldiniz benim adım Valeria ismimin okunuşu Valerya olup. Papağını qabağına qoyub fikirləş. Salam qaqaş, necəsən?


Promosyon ÇevirSözlük.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar