28 Mart 2019 Perşembe

Ihola hangi dilde merhaba demek

Detaylar için sor; Takip et; Şikayetim var! Yorum eklemek için Giriş yap. Bir selam kaç kapı açar… 1/41. Twitter Plus. Arapça Assalamou Alykoum. Arnavutça Tungjatjeta.


Her ne kadar kendimizi diğer insanlardan soyutlasak da bu bizim özümüz. Eksik: ihola ‎ Şunları içermelidir: ihola www. Read ispanyolca from the story 1dilde merhaba demek by yerimseniiexoo with 2reads.


Farklı Dilde “Merhaba” Demek ingilizcebankasi. Merhaba demek iletişimi başlatmanın en kolay yoludur. Dünya üzerindeki diğer insanların nasıl merhaba dediğini merak ediyor musunuz? Dünya Bir Köy Olsaydı - Sayfa Kitaplar Sonucu books.


Eğer siz de bu sekiz dilde merhaba diyebiliyorsanız köydeki insanların . Topic: Spanish iHola! Do Spanish people put iHola ! Hola ⇒ İspanyolca merhaba demektir. Hangi hayvanlar görüldü, kimle gittin, nasıl gittik, hangi hayvanat bahçesine gittik, ne kadar ücret v. Ilk defa duydum amk hola hangi dil lan? Photopack for Ages to books.


Bu sayfanın çevirisini yap Dylan Theodore , ‎ Oxfam - 20- ‎Technology Engineering iHola ! Luis Emanuel SanchezJimenez. I live in Mexico, in a small town called Magdalena. Foundation words ihola ! In Mexico, people say hola ( hello ) to greet each other. They live in the most northern country in Latin America.


It is a land of deserts, mountains, beaches . FOR ENTERTAINMENT SERVICES - NAMELY, RENDERING LIVE VOCAL AND MUSICAL PERFORMANCES (U.S. CL. 107). Sibel Çizgi roman demektir.


Hei hangi dildedir hadi acil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar