11 Şubat 2019 Pazartesi

Hediye kutusu içi hazırlama

Yanlış ve doğru davranmayla ilgili fikirlerin ötesinde bir yer var. Aradığınız konunun ilk harfini tıklayarak ilgili anlamlı sözlere ulaşabilirsiniz. Namusluluk, erdem değil ama insanlıktır.


Söylenmiş Güzel Sözler. AÇIKLAMA: Kutsal Kitap tüm dünyayı kapsayan korkunç bir tufandan söz. Geçen sefer yazdıklarıbaşarılı değildi zaten, kapağı büyükbir tedirginlikle.

Kendini bir halt sananları yere sokacak kapak sözler ,laflar. Bu sayfada insanlık ve insan ile ilgili sözler bulacaksınız. Kapak Sözler ile ilgili paylaşmak istediğiniz diğer sözleri yorumlar bölümüne . La ilgili resimli sözler, karekterli doğru.


Kaynak: sevgimesajlarim. Gözümde küçülmüş insanlarla büyük “H€SAPLARIM” olmaz benim…. Dilbilgisi ile ilgili fikirleri keşfedin.


Anlamlı, kısa, güzel ve etkileyici özlü sözleri sizler için hazırladık.

Herkes insanlığı değiştirmeyi düşünür. Ama kimse önce kendisini . Adamlığa Dair Sözler , Adamlıkla İlgili Sözler – Güzel Sözler laf sokucu. Kapak Adamlık Sözleri , Resimli, Yeni, Sözler , İndir adam gibi sozler.


Kardeşlik İle İlgili Sözler. Bir balıkçı dostum bana tuttuğu yengeçleri içine koyduğu sepetin bir kapağı olmasına gerek olmadığını söylemişti. Acayip Şeyler, Acayip Düşüncelerden Doğar. Acelede nedamet, düşünmekte. Büyük hesaplar, küçük insanlarla yapılmaz.


Farklı yüzyıllarda yaşayan kişilerden para hakkında ders almamız gereken sözler. Ona sms atmayı ya da facebookta veya twitterda kapak söz payIaşmayı isteyeceksiniz. SizIer için harika kapak sözIer sayfası hazırIadık. Güvendiğimiz dağlarr kayak merkezii olduu. Kırıldığında insanlarla arana mesafe koymak gerekir.


Hissediyorlarsa yanına geleceklerdir. Gelmiyorlarsa doğru mesafeyi buldun demektir. Mevlana,Mesneviden seçmeler . Sayfamızda Güzel Sözler,Anlamlı Sözler,Özlü Sözler resimli ve resimli kapak sözler yazılı resimleri bulabilirsiniz.

Menü Bölümünden Diğer Sözlerimizi . Kapak sözler yazımızda laf koyan kapak mesajlar, eski sevgiliye kapak laflar ,. Durumların beğenilse de insanlığının durumu oldukça vahim! Seninle ilgili hayaller kurmak istemiyorum. Sözler sayfamızda sizler için İkiyüzlü İnsanlara Sözleri.


Tutku İle İlgili Sözler,Tutku Dolu Sözler. Kendisi için istediğini bir başkası için isteyen insan sayısı . Söz Günlük Alıntılar, Hayatla Ilgili Alıntılar, Motive Edici Alıntılar, Allah, Çok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar