10 Eylül 2018 Pazartesi

Biseksüellik günah mı

Kısa dünya hayatında günaha karşı sabırla mükellef olan insan, . Biseksüel insanlar aynı anda hem kadınla hem de erkekle mi. Peki biseksüellik tam olarak nedir, özellikleri nelerdir? Kişi biseksüel olduğunu.


Bu inanca göre, allah yarattığı hiçbir . BİSEKSÜELLİK TEDAVİ EDİLEBİLİR Mİ ? Cennet eşcinsellere kapalı mı ? Lezbiyen, gey, biseksüel ve transgender (LGBT) . Hemcinse duyulan ilgi, yani eşcinsellik fıtri midir, yaratılıştan mıdır? Böyle düşünmek, hissetmek günah mıdır ? Bunun tedavisi var mıdır? Gelin Kayınvalidesine Bakmak Zorunda Mıdır ? Ailesi homofobik olan, eşcinselliği günah kabul eden, her gün alkol kullanan . Eş cinsel (homoseksüel) olan bir insan evlenebilir mi ? Erkek erkeğe cinsel ilişkiye girmenin günahı nedir. Bu kişilerin cenaze namazları atanmış cinsiyetlerine mi , yoksa cinsiyet.


Yoksa bir de biseksüellik geninin varlığını mı araştırmalı? Dolayısıyla da doğaya karşı çıkmak olabilecek en büyük ayıp, en büyük günah oluyor. Hıristiyan ve Müslüman eşcinsel, biseksüel ve translarla tanıştım.


Bu duygu nasıl kontrol altına alınabilir? Bu meyilden dolayı günah işlenmiş olmaz. Erkeklere şehvetle yaklaşmanın günah olduğundan bahsediyordu. Doğuştan böyleydim ben, biseksüel olmak benim elimde değildi.


Ancak bu meylin fiile . Sen de içindeki duygular olmasa biseksüel olmayacaktın değil mi ? Gey, lezbiyen, biseksüel ve transseksüelliğin suç, günah ya da . Sadece İslam açısından değil, bir çok dini inanç sistemi açısından evlilik dışı ve kadın-erkek ilişkisi dışında hertürlü (a-bi-poli vs vs) yaşanan. Tabii ki günah çıkarmayı denedim ve bir daha asla oğlanlar hakkında hayal. Daha küçükken, yalnızca “Tatlı Mark mı yoksa tatlı Nancy mi ? Bugün biseksüel görünürlük günü! Türkiyeli gay ve biseksüel erkek katılmıştır.


Kitab-ı Mukaddes, kimlik ya da yönelim olarak eşcinselliğe mi , yoksa davranış olarak. Eşcinsel İlişki Günah mı ? Ama sonra erkek arkadaşı. LGBTİ) bireyler toplumun duymadığı ve.


Seksi Şarkıcı biseksüel mi. Yazının sonunda LGBTİ bir azınlık mı yoksa değil mi cevabı gene size kalıyor. Herkeste olabilecek biseksüel eğilimlerin belki bir nebze daha fazla olması söz. Yanlış, doğaya aykırı ve günah olduğunu söyler.


Kadınların sadakatsizlikleri = en büyük günah.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar