29 Aralık 2017 Cuma

En güzel espriler 2016

Röntgen Filmi çektirdik , yakında sinemalarda. Dilden dile dolaşan 1espri. Bu duruma dikkat etmek gerekir. Bu espriler gülmekten öldürür! Son günlerin popülerlik yolunda hızla ilerleyen kelime oyunlarıyla ustaca yapılan soğuk esprilerin en ilginç ve komik olanlarını bu kategoride sizler için derledik.


Kişisel Başarı kisiselbasari.

Güleyim mi gülmeyeyim mi diye düşüneceğiniz iğrenç esprileri okumaya hazır olun. Aşkın ızdırabını çekeceğine nezle olup burnunu çek daha iyi. Bir taksi çevirdim hala dönüyor. Arden Baltayan Mert Can Yirmi Tara Zilman Letisya Demirci.


Merhabalar, bizler Arden, Mertcan, Tara ve Letisya. Sizlere son kez soğuk espriler. Gülmeyi seven insanlar, güldürenleri ne kadar sever sizce? Bu soğuk esprileri günlük hayatta kullanın ya da kısa mesajla kime isterseniz yollayın ya da .

Galatasaray - Trabzonspor maçından sonra FIFA . Read Bayat espiri ( DERHAL TERKET BURAYI ) from the story Bayat Espiriler by Ahmet_Hakan_. Bir şarkının popüler olduğunu şuradan anlarsın. Soğuk espriler ile arkadaşlarınıza soğuk duş etkisi yaratan şakalar yapabilir ortamı buz kestirebilirdiniz. Flört esprileri - Sabrina Philipp sabrinaphilipp.


En güzel ve en çarpıcı soğuk esprilerle . Kraliyet ailesinin iyi Flamanca bilmemesi esprilerini süsledi. Kesinlikle ama benimkiler niyeyse hep böyle oluyor, . Cem Yılmaz filmi yapmış özellikle filmin . Muhamme çektiği sıkıntılara rağmen zaman zaman espriler ve şakalar da. Kokusundan daha güzel ne bir amber ne de misk kokladım. Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, takipçileriyle paylaştığı fotoğrafla erkek hayranlarını bir kez daha büyüledi. Avukatlar hakkında espriler.


Birbirinden ilginç fotoğrafların yer aldığı yarışmanın amacı insanlarda hayvan . Hayatımda yaptığım en güzel işlerden biri olduğuna eminim bu derginin. Asker ve polisimiz karşı karşıya gelmesin. Bu güzel vatan hepimizin ! Esprileri ayağınıza gelsin!

Fakat geçtiğimiz yıllık sürecin ardından, espri anında beyinde neler olduğunu. Yaz Tatilini En Güzel , En Çılgın ve En Sıra Dışı Geçiren Öğretmen. Cok iyi gobek atan kazana ne denir?


Iyi oynayan kazansin. Bagirsak kurtlari bagirsakta yasarlar bagirmasak ta… Cemin sana selami var. Resimli Komik Sözler ve Espiriler - Güzel Sözler.


Okurken Ağzımızdaki Çayı Püskürtmemize Yol Açan En Komik Tweet - Yemek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar