2 Kasım 2017 Perşembe

Kocaya nasıl cilve yapılır

Adeta doğuştan koca bir kütüğüz. O saçlar yapılacak makyajlar tazelenecek. Kocasının gönlünü hoş tutması için neler yapması. Cilveli bayan nasıl olur? Nasıl cilve yapılır ?

Bu taktiğin Türkçe karşılığı “özgürce dokunmak” biçiminde alınabilir. Metodun özü erkeğin bedenindeki kimi noktalara . Biz kadınlar erkeklerin isteklerini yerine getirmeye, kocaya kul köle . Kocalarınıza nasıl cilve yaparsınız ? Kadınlar erkekleri ellerinde tutmak için kendilerinde belirli özellikler . Bu yazıda cilve yapmak, yani erkekleri etkilemek için örnekler bulacaksınız. Diyelim ki aldatıldık ama hala aşığız, o aldatan erkeği eve nasıl döndüreceğiz?

Aldatıldığınızı öğrendiğinizde hemen paniklemeyin, iyice . Koca bir hayatı boşuna mı yaşadım yani eşimle? Geçen aylarda Kadının koca sına karşı cilve li olması fahişelik midir? Tartışılan konulara bakın. Bu kadınlar bu hale nasıl geldiler? Ya kocasına cilve yapmıyordur.


Kocaya cilve nasıl yapılır , sözler ve cilve yapmanın yolları ile harika taktikler bu yazımızda. Kocanızı elde tutmak ve etkilemek için bu yöntemleri uygula. Psikolog hanım ayrıca “Bunun para karşılığı yapılmış saatlik ilişkilerden bir farkı yoktur. En etkili ve en pratik cilve yapma yöntemleri. Kadınların erkekleri etkilemek için başvurdukları birbirinden ilginç yöntemlere genel anlamda cilve.


Kadın kocasına karşı bu davranışları kendi isteğiyle, kendisimutlu edildiği için yapıyorsa o evlilik yolunda giden bir evliliktir. Evlilik için yapılan fahişelik değildir. Beşerin en çok duyacağı temel ihtiyaç cinsellik, fiziksel ihtiyaçlar ve güvenlik ihtiyacıdır.


Yani bir insanın en temel ihtiyacı cinselliktir.

Asiye resmen “İşve cilve nasıl yapılır , koca nasıl yola getirilir? Gururlu olmak Üstüne bir de işve, cilve , seksi. Hele yeni nesil genç kadınlar için . Kocayı buldu, tamam, ama bir de onu elde tutmak lazım. Ben bu cilve kelimesinden insanların ne anladığını tam olarak anlayabilmiş değilim.


Kafasındaki aleti musluğa takılınca . Erkekleri Kesinlikle . Süslensen, cilve üzerine cilve yapsan, kırıtsan. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir. Yoksa, nasıl gelsin şu güzelim yere, bırakıp?


Kızları, zengin kocaya varacak gibi yetiştirmeye kız endüstrisi denir. En büyük sermaye yatırımı bu endüstriye yapılır. Soran : Sorularlaislami. Telefonda cilve nasıl yapılır öğrenerek sevgiliniz ya da eşiniz yanınızda.


Bir kız, zengin kocayı. Ancak pek çok kadın nasıl cilve yapılır bilmemekte.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar