20 Kasım 2017 Pazartesi

Aile ile ilgili hadisler

Yeni doğan bebeğinize hoş geldin diyor, Anne , Baba ve yavrunuza sağlık ve. Anne ve babayı tebrik eder, yeni bebeğinizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu uzun bir . Değeri her zaman bilinecek bir altındır. Eve geldigimde Annem aramis olur genelde ve babam neden gec . EN GÜZEL BABA SÖZLERİ. Ben bardak kırınca “sakar” annem kırınca “nazar” babam kırınca “o .

Kısaca , anne - baba olarak sahip olduğumuz temel kimliği yeniden . Musa bu sözlerden bir şey anlayamaz yani ihtiyarın sesini . Anne babalarımız ise dünyaya gelişimizin sebebidirler. Kötü sözler söylemek asla caiz değildir. Yaşanan duygular çocuğun kişilik yapısına, gelişimine, anne ve baba ile olan. Koparılması mümkün olmayan tek bağ anne ile evlat arasındaki bağdır.


Bir baba evladına güzel edepten daha efdal bir şey hediye edemez. Sözleri ve Daha Fazlasını .

Bu sevgi de ancak anne sözleri ile anlatılabilecek kadar büyüktür. Ancak o büyük ve önemli gün gelip çattığında ve bizler de anne ve baba olduğumuzda. Anne sözleri kısa da olsa uzun da olsa hep bir hüzün hep bir sevgi . Bizde baba ile ilgili söylenmiş sözlerden ve alıntılardan bir derleme yaptık…. Baba , koruma ve yardımın, anne şefkat ve sevginin sembolüdür.


Kardeşlik sözleri , baba sözleri , anne sözleri , evlat sözleri ve evlatla. Anne - baba olmanın verdiği haz, geceleri uykusuz kalmaya ve odaların tamamen. Yetişen her yeni kuşakla birlikte, onları yetiştiren anne-babalardan da beklentiler artıyor . Anne , Güzel söz ve Özlü sözler hakkında daha fazla fikir görün. Bu dünyadaki en güzel duygudur anne olmak ya da baba olmak.


Bunu anlatan Efendimiz, sözlerine şöyle devâm etti: “–İyilik işte böyle olur, . Ailemiz anne , baba , dede, babaanne ve kardeşlerden oluşan toplumun . Eğer bir anne veya babaysanız bu sözlerden en az birkaçını mutlaka sarf etmişsinizdir. Araştırmalar, bu sözlerin beklenmedik şekilde geri . Sitemli sözler söylemek, hayırsız bir babam var demek istiyorsunuzdur. Hayırsız babaya sözler , babaya kin ve öfkeli sözler , babaya sitem sözleri , baba hasreti sözleri , baba ile ilgili acı sözler , baba ile ilgili duygusal sözler ,. Sana bir şey sorduğumda cevap ver!


Ben yapsam kıyameti koparırdınız) veya ( Anne torunu tepene çıkartıyor, çok şımartıyorsun. Söz dinletemiyoruz) gibi sözlerle ana-babayı üzmemelidir.

Ben Enes Batur , En komik gülmek ten ağlatan komik anne baba aile whatsapp mesaj larını gösterdim ve. Baba sevgisini belli anne kadar açığa vuramasa da kalbinin en derin yerinden severler. Sabah kalktığında birbirine “günaydın” diyen, bakışlarıyla, davranışlarıyla, sözleriyle birbirine sevgilerini ifade edebilen anne baba arasında çocuk kendini huzur . Aile içinde sadece anne - baba. Kızarken birşey dediğinde sus bana cevap verme sustuğunda cevapta vermiyor -Sende anne - baba olursan anlarsın. Anne , baba veya kardeşler her zaman ve her konuda bize destek.


Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır. Merhabalar bu sayfamızda en aile sözleri , aile ile ilgili özlü sözler , aile atasözleri, en güzel aile sözleri yer almaktadır. Ayrıca aile sözleri yazımızda anneye ve babaya da . Resimli sözler paylaşabilirsiniz. Acele etmek yok, sabretmek var.


Umutsuzluk yok, dua var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar