2 Mayıs 2017 Salı

Söz yüzükleri gümüş

Bu güzel benim olmalı. Kalbini nasıl çalmalı. Aklımı başimdan aldı. Bu derde çare bulmalı. Kara gözler , kara gözler. Yüreğime doldu keder.

Gözler ile ilgili güzel sözler. Hazretleri çok değişik hayvanlar yaratmıştır. Eğitim görmüş bir kimsede, ilk göze çarpan şey kafasının metodlu çalışmasıdır. Kaliteli resimli sözler ile düzenlediğimiz sayfamızı hemen . Bu yüzden bir çok şiir ve hikayelerin gözlere değindiğini görürsünüz. Ah o ahu gözler derler, . O gözler bana aşkı anlatır gözlerinde bulurum sevda sözlerini gözlerinde yaşarım.


Mevlana ve diğer filozofların gözler ile ilgili özlü sözleri bulunmaktadır. Sayfamızda gözlerle ilgili sözler hazırladık.

Kötü gibi gördüğümüz hadiselerin arkadaşında öyle güzel neticeler saklıdır ki,bunu . Sözler ne kadar inkar etse. Bu Pin, sevgimesajlarim com tarafından keşfedildi. Ya da içinde bulunduğumuz durum ile ilgili sosyal medyada güzel sözler paylaşabiliriz.


Kimi sevgiliye güzel sözler söylemek için kimisi de kısa ve uzun. Siz de hemen derlediğimiz seçeneklere göz atmak için fotoğrafları . Sevginin, doğruluğun, yalanın, inancın ve aşkın her bir unsuru o gözlerde gizlidir. Göz ve Söz , Oruç Aruoba.


Unutmadık Unutmayacağız Seni GÜZEL ADAM RAHMET ve SAYGIYLA ANIYORUZ. Varsın iki göz odalı bir evimiz olmasın, yeter ki senin iki gözün bende olsun. Anlamlı güzel sözler sayfamızda en son ve güncel resimli yazıları listeliyoruz.


Kaynak: Uploaded by user. Sevdiğinize veya eşinize güzel sözler söyleyerek mutlu etmek istediğinizde, sevgiliye. Düğmeler ile ilgili fikirleri keşfedin. Manası büyük ama kendisi kısa aşk sözleri ile sevdiğinize güzel hislerinizi belirtebilirsiniz.


Bir çift göze aşık ve diğer bütün gözlere körüm. Sevgiyle ilgili tek sorun, seni sevmelere tek bir ömürde doyamayacak olmam. Ruhları ışıktan hoşlanmayanların gözleri , karanlıkta da kamaşır.


Etkileyici güzel sözler anlamlı ve akılda kalıcı olduğu için hayat.

Viski Taşı Nedir, Ne İşe Yarar? Bazen ağlamak istemezsin ama gözlerin seni dinlemez. En güzel sözlerin sitesinde sizlere şimdi de güneş ile ilgili sözler yaptık.


Bu sayfada yer alan bu en anlamlı güneş sözlerini sevdiklerinizle face ya da twitter gibi . Parlayan gözlerin ile karanlık gecelerime ay gibi doğuyorsun. Sen mi uyandın yoksa . Köpükler, gece-gündüz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar