3 Mayıs 2017 Çarşamba

Kitap satın al kapıda ödeme

Satın almak istediğiniz ürünleri Sepete Ekle butonuna tıklayarak sepetinizde. Siparişlerinize kargo ücretine ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli. Maxkitap ile aradığınız tüm kitapları en ucuz fiyatlarla satın alın. Dilerseniz ödemenizi kapıda dilerseniz ise cep telefonunuzla yapın.


Kitap satın al kapıda ödeme

En Çok Satan Kitaplar. Ne Sihirdir Ne Keramet İNDİRİMdedir Bütün Marifet sloganıyla 15. Kitap Bende sitemizde bulabilirsiniz.


Zengin ürün yelpazesi, güncel ve anlık fırsatları ve en u. Sipariş tutarı 1TL ve üzeri durumlarda kargo ücreti firmamız tarafından karşılanacaktır. Mercan Okul Yayınları. Semerkand Yayıncılık. HAFTANIN KİTABI - 1TL Üstü Siparişlerde. Teslim alınamayan paketlerde kişiye özel temin edilen kitaplar elimizde . Satın aldığınız ürünler kargoya teslim edildiğinde ilgili kargo firmasından cep telefonunuza.


Kitap satın al kapıda ödeme

Son alışverişim gün önce eksiksiz elime ulaştı. Maxkitap ziyaretçilerine kapıda ödeme imkanı ile kitap satın alma imkanı sunuyor. Tüm Timaş Çocuk kitapları kapıda ödeme avantajıyla Kitapsiparis.


KDV oranları kitapta dergide müzik, video, kargo için 1 fiyatlara KDV dahildir. Siz de güvenli alışveriş yapmak istiyorsanız Tonguç mağazalarından kitap siparişi verebilir ve kapıda ödeme yöntemiyle satın alma işlemlerinizi . Ucuz kitap al kapıda ödeme seçeneği ile günün her saatinde muhteşem. Kredi kartı gerekmez.


Kitap satın al kapıda ödeme

Kapıda Ödemeli modelleri, kapıda ödemeli markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları n11. Not : Kapıda ödeme siparişlerinde Kapıda ödeme hizmet bedeli ilave edilir. Bu tutar kargo firmasının yapmış olduğu hizmet karşılığı . Satın Al butonuna tıklayarak Ödeme sayfasına geçebilirsiniz. Kapıda ödeme yöntemi ile verilen siparişlerde müşterinin siparişinden vazgeçmesi ve teslim almaması durumunda müşteri kapıda ödeme ek hizmet bedeli ve . Kapıda ödemeli satışlarda kargo ücretine ek olarak tahsil ettiğimiz kapıda ödeme ücreti ile ilgili tarafımıza bir hayli soru gelmektedir. Binlerce kitap , teknoloji ürünü, hediye, müzik, film ve daha fazlası indirim kampanyalarıyla kültür,.


DİNİ KİTAPLAR en uygun fiyat ve hızlı kargo avantajıyla DİNİ KİTAPLAR. Sizlere özel seçtiğimiz Bilgisayar Ürünlerimiz kapıda ödeme , kredi kartı ve cazip. Sipariş Verme Sipariş Takibi Ödeme Seçenekleri Takip Listesi İptal ve İade Gizlilik. Adres seçimi” sayfasında. Sitede kapıda ödeme seçeneğini kullanmayanlar için kredi kartı , havale gibi . Bilal Işıklı Yayınları 8. Sınıf Adım Adım Işıklı Türkçe Soru Bankası.


Sağlamış oldukları imkanlar arasında ilk göze çarpan ucuz kitap almak ve kapıda ödeme kitap satın almak geliyor. Durum böyle olunca da kitap. Sepetteki kitap adedini arttırmak isterseniz, kitabın yanındaki adet kutusuna. Destek ve iade taleplerinizi, para puan ve hediye çeklerinizi, ödeme bildilerimlerinizi yine.


Visa, MasterCard) banka havalesi ve kapıda ödeme yöntemleriyle alışveriş. N SİPARİŞ şeklinde satılan kitaplarda bu durumu dikkate almanızı. Müşteri Hizmetlerimizle veya bankanızla iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar