24 Ocak 2017 Salı

Younow giriş

ALFA PSİKOLOJİ YAYINLARI. ALTINPETEK YAYINLARI. EL KİTAP VE KIRTASİYE. Bu kitabı neden yazdım? O zamandan bu zamana kadar mesleki birikim, deneyim ve tecrübelerimden faydalanmak . Yeniden eskiye, Eskiden yeniye, İsme göre . Kolektif Alfa Yayınları.


Liste Fiyatı : 1,00. SANCAKTEPE KİTAP FUARI BAŞLIYOR‼️7. Free delivery worldwide on over million titles. Yıllık mesleki birikim sonucunda yazdığımız ikinci kitabımız KEKEMELİK VE 5 . Yeni kitabımız YAKINDA sizlerle.


Alfa psikoloji yayınları kitaplarını insan kitap Beyoğlu şubesinden temin edebilirsiniz. Urun orjinal kitap olup. Panik ataktan kurtulmak istiyorsanız bu öz yardım kitabı tam size göre. Adresinden Satın Alabilirsiniz. En basit, görseli en bol psikoloji rehberi.


Daha verimli çalışması için beynimizi nasıl yeniden yapılandırabiliriz? Müzakere yürütürken hangi teknikler gerilimi . Ne hatırlarız ve neyi unuturuz? Gerçek doğamıza mı, yoksa çevremize mi uyarak var oluruz? Nasıl gerçek zekâmızı ölçebiliriz? Ankara: Arkadaş Yayınevi.


Bu bir Do rling Kindersley kitabıd ır. Orijinal Adı The Psych ology Book. BU kitapta , büyüleyici psikoloji alaninda dünyaca ünlü düsünür ve. TL en uygun fiyat ile Aperatifkitap. Fiyatları görebilmek için üye girişi yapmalısınız.


Arama sonucunda hiçbir kayıt bulunamadı. Varoluşun sonsuzluğunda yüzerken “sen kimsin, sen necisin, senin özün nedir? Ders ve psikoloji kitapları gibi ağır bir dili yok.


Fındıkçı, İlhami, İnsan Kaynakları Yönetimi, Alfa Basım Yayım Dağıtım, . Roman - Kategori kitapları. Vikisöz Sözler, Vikitür Türler dizini, Vikiversite Öğrenim araçları, Vikigezgin Gezi rehberi. Vikikaynak Kaynak metinler, Vikiveri Bilgi tabanı.


Kitap Tanıtım ve İnceleme.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar