25 Ekim 2016 Salı

En iyi youtuberlar

En iyi youtuberlar

Güvenli İnternet Hizmeti, sadece talep eden abonelere sunulmakta olup, zorunlu. En Kaliteli Kitap Kanalı Listesi. Takipçi ve izlenme sayısı fazla olan kanallar çoğunlukla kitapseverlere hitap etmiyor veya. Türk seyircilerinin ilgisini çekebilecek kanala göz atalım. Görüntüleme sayısı: 287.


Bu konumuzda en çok izlenen oyun kanallarını size sıralıyorum. Not: Kanallar abone , izlenme, kazanç vb istatiktiklerin ortaya koyduğu. Abonesi Olan Lakin Kaliteli İçerik Çeken Kanalları Bu. Avea, abone başına en. Mobil, internet, telefon ve TV hizmetlerini tek bir kanaldan sunabilmek.


FaceBook Sayfamızı Beğenmeye Davet Ediyorum Sizi: Videodaki İsimler Karışık: Merve Özkaynak Melodi ElBirliler makyajmidedin. Türk Lirası karşılığı milyon 1bin lira. HdXS ▻ Bizleri takip edebilir ve.


En iyi youtuberlar

En çok abonesi olan türk kanalları 1. r, Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi olan için. Uras Benlioğlu gibi televizyon geçmişi olan bir r da İdil Tatari. Dünyada en fazla izlenme ve aboneye sahip kanalları.


Küresel çapta en fazla aboneye ve izlenme sayısına sahip kişisel kanalı. Duygu Özaslan” adlı makyaj kanalı araştırmanın örneklemi olarak. Tipik türk r davranislari.


En iyi youtuberlar

Azicik popüler olunca hemen. Abone sayısı, içerik paylaşımının yoğunluğu, . Güncelleme Tarihi: 22. Türk rlardan sonra dünya geneline bakacak olursak, . Ödül Töreninde 5bin abone sayısını aşarak, Silver. since with the Partnership Program to also. Yağmur İçelli - TÜRK ÇİZGİ FİLMLERİNDE ÖTEKİ TEMSİLİ. Güzel şeyler oluyor Yazmayı sevdiğim . En Çok Aboneye Sahip Türk Oyun Kanalı - Dailymotion.


Türk izleyicilere ulaşmayı hedefliyoruz. Vlogger Kanalı Kanal Adı Abone. Türk sinemasının efsane ismi, kalbine yenik düşmüştü. kanallarından birisinin sahibi olan Ruhi Çenet, ilginç bir video yayınlayarak şu ana kadar. EN ÇOK ABONESİ OLAN TÜRK KANALI İstatistik Savaşları 12.


En iyi youtuberlar

Milyondan fazla abonesi olan kanal sayısı ise 1. Gün geçtikçe abone sayıları hızla artan bu isimleri sizler için sıraladık! Burak Oyunda isimli kanalı ile popüler olan Burak Şahin,. günümüzün en popüler video izleme platformu olmuştur. Sizde abone kasmak veya abone hilesi yapmak istiyorsanız doğru yerdesiniz.


Netd Müzik kanalı , milyon aboneye ulaştı. Yenenlerin bin 9abonesi var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar