27 Ekim 2016 Perşembe

Avukatımı azletmek için ne yapmalıyım

Bu ilişki zedelenirse veya bir sebeple bu vekalet ilişkisini sürdürmek istemezseniz avukatınızı azledebilirsiniz. Bu azil işlemi, azil talebinizde . Vatandaşlar, hukuki yardıma ihtiyaç duydukları zaman bu konu hakkında bir avukata danışmak ve hukuki uyuşmazlıklarını . Fakat baştan beridir beni tedirgin eden,içime sinmeyen,eş dost tavsiyesiyle tuttuğum avukatı artık azletmek istiyorum. Noterden avukatı azilname talebinde bulunup onu da avukatınıza iletin.


Avukatı bırakmak istiyorum - Memurlar. Başka bir işlem yapmanıza gerek . Vekaletname ile vekil kıldığınız avukatınızdan memnun değilseniz ne yapabilirsiniz? Sanık sıfatı ile yargılanmakta olduğunuz ya da şikayetçisi . Bir meslektaşın bir meslektaşı azletmesi , mesleki açıdan çok küçük düşürücü olabilir. Diğer avukatı istedğin zaman azletme hakkın var. Türkçe Sözlük çeviri - Rusça Glosbe, online sözlük, ücretsiz.


Tüm dillerde milions kelime ve. Sayın Yargıç, bu sefer avukatımı azletmek istiyorum. Ama o benden ziyade eşimle muhattap olup sürekli onu ikna ederek kararlarını uyguladı. Davalılar Azlin Haklı Olduğunu İddia Etmiş . Seçilmiş avukatı müvekkilinden başka hiç kimse görevden alamaz.


Bu durumda ne yapmalı ? Tebligatı noter takip eder, notere gidip sorabilirsiniz. Bursa, Hususi, Pazartesi Aralıkta Nurcu âyini yapıldığı iddiasiyle, polis tarafından Davutkadı . O krizdensonra bana avukatı azledip bu olayın peşini bırakmamı söyledi. Kendi girişimiyle başka bir avukata danıştıve elindeunutmabeni demetiilegeldiği güne . Sonunda avukatını azletti ve kendi savunmasını üstlendi.


Hukuk eğitimi almıştı ve bilgisine güveniyordu. Cezalandırılacak bir hali varsa azleder veya muhakemeye alır. Niçin hemen oradaki bir avukatı alıp Trabzon Mahkemesinin teftişini emrediyor?


Daha ne yapayım şeklinde uyardı. Bir de benden utanmadan vekalet parası istemesi üzerine vekaletini koşa koşa noter yoluyla acilen azlettim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar