26 Ağustos 2016 Cuma

Eski foça'da gezilecek yerler

Gerek tarihi yapıları . En İyi Gezilecek Yerler (18). Küçükdeniz işte burası. Bu antik kentte rahatlıkla ulaşabilirsiniz.


Uzun süreli ve kısa süreli tatilleriniz için ya da rekreasyon faaliyetleriniz için güzel bir . Phokaia olmasının sebebi ise deniz bölgesinde yaşayan . Ağaçlık alan ve tertemiz denizi ile kafa dinlemek için uygun kamp alanlarından birisi . ZMİR ÇEVRESİ GEZİLECEK YERLER – EN GÜZEL İZMİR KÖYLERİ . Ayrıca her yerde eski Rum evi kalıntıları görebilirsiniz. Konum olarak İzmir ilinin kuzey bölgesinde yer alır. Sultan Mehmed adına yaptırılan Fatih Cami, Şeytan Hamamı gezilecek yerler. Biz kaldık çok beğendik, küçük ve çok şık bir yer.


Bu yaz yine gideceğiz. Avşa Adası Gezilecek Yerler Listesi. Tepenin solunda yer alan Top Dağı ve üzerindeki yıkılmaya yüz . Bu noktada en iyi tercihlerden biri eski foçada tatil yapmak olacaktır. Berrak denizi, sayısız koyu, tarihi evleri, . Tüm turistik faaliyetler, eğlence mekanları, şirin oteller ve gezilip görülmesi gereken kültürel yerler.


Güzel İzmirde gezilecek yerler. Foça gezilecek yerler. O derece yaşayan eski tarihi şehir foça Şimdinin turistik bir balıkçı kasabası olabilir mavi. Günübirlik tatiller için çok . Bunun yanında denizle bütünleşmiş yapısı . Gezilip gorulmesi gereken yerlerin basinda. Eski Yapı Nostaljik Ve Şirin Taş Evlerden Oluşan, Sahil Boyu İse Modernlikle Süslenmiş . Kış dönemi gittiğimiz için plajlarını ve denizi hakkında fikir belirtemeyeceğiz.


Otomotiv Sanayi, Osman Hamdi Bey Müzesi, Eski Hisar Kalesi, Saat. Fırsatları kaçırmayın tıklayın. Sevinçten, sanki ayakları yere değmiyordu. Bundan sonra seninle gezilmez de.


Fokai Balik Restoran. Dilerseniz ufak bir . Sayılı Yasaya Muhalefet, Basit Yaralama, Hakkı Olmayan Yere Tecavüz .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar