25 Temmuz 2016 Pazartesi

Ingilizce chat

Ingilizce chat

Chat Yapabileceğiniz Siteler ile, İngilizcenizi geliştirin. Hızlı şekilde İngilizce Öğrenmek için blogumuza göz atın. Harıl harıl İngilizce çalışıyorsun, peki hiç İngilizce konuşuyor musun? Bir türlü yurtdışına çıkamıyorsa. CHAT ,İngilizce SOHBET-English CHAT,Yabancılarla SOHBET - hepingilizce.


Ingilizce chat

Lütfen cıvık siteler olmasın . Bugün muhtemelen binlerce sözcük sarf edeceksiniz. Bunların kaçı İngilizce olacak? Andy, İngilizce öğrenmek ve pratik yapmak için size yardımcı olacaktır.


Kişisel İngilizce öğretmeniniz ve arkadaşınız olacak. Dili bir konuşmada kullanarak . Hello Chat is your best application to have fun while learning English. You can meet people from all around the world and talk about whatever you want. Konuşarak Öğren yepyeni bir İngilizce dersi ile karşınızda: İngilizce Sohbet ( Chat ) Diyalogları Part 1. NGİLİZCEYİ ANLIYORUM AMA.


Bana ingilizce konuşabileceğim güzel bi site önerebilir misiniz? Hatta birsürü önerebilirmisiniz? HELLOTALK FOREIGN LANGUAGE EXCHANGE LEARNING TALK CHAT APP.


Türkçe online sözlük Tureng. Kelime ve terimleri çevir ve farklı aksanlarda sesli dinleme. Başlıkta belirttiğim gibi ingilizce chat yapabileceğim program var mı? Chat in English and improve your speaking and writing skills. Alice, yapay zeka robot.


Artificial intelligence, ingilizce konuşun. Daha fazlasını öğrenmek için bkz. Cambridge French- English Dictionary. Chat cümleleri, ingilizce chat cümleleri, chat cümlesi örneklerini bulacağınız sayfamız sizler için hazırlandı. New friends with free english chat online.


Improve your speaking skills immediately. Free online chat rooms. Yaygınlaşan teknoloji ve akıllı telefon uygulamaları sayesinde başta İngilizce olmak üzere.


Ingilizce chat

Speaky aslında etkileşimli chat sistemine dayanan bir uygulama. I am fine, thanks : Iyiyim, saol. Bilgisayarla chat sohbet edebilir ingilizcenizi geliştirebilirsiniz. ABC ingilizce chat sohbet programı ile bilgisayar . Yabancı dil öğrenmek için İngilizce sohbet kanalları kullanıcıya hizmet etmeye başladı. Arkadaşlar ingilizcemi geliştirmek için , chat yapmak için önerdiğiniz siteler , programlar var mııı?


Konuşmalarda Kullanılan Kısaltmalar. Birkaç siteye baktım livemocha ve busuu gibi ama çözemedim. Geliştirmek için ingilizce bir toplu chat sitesi arıyorum.


Ingilizce chat

Yani Yabancı insanların girip dertleştikleri siteler Biraz araştırdım fakat pek bir şey bulamadım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Popüler Yayınlar